Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти малку почит од мене, не се жали толку.:)
Како и да е, факт е дека преку фудбалот се прават огромни пари и сите знаеме дека се местат утакмици.И мали и големи клубови.Сите.
Меѓутоа она што vidooq сака да ти кажи е дека сезонава во ПЛ имаше многу поочигледни и посомнителни утакмици отколку оваа денекса Јунајтед-Њукасл.Можи била местена, тоа никој од нас тука нема со сигурност да кажи, ама барем ние шо го пратиме Манчестер редовно, имаме мааалце од малце осет кога тимот игра реално(според моментална форма,услови на теренот,повреди,итн).Е тука сега јас би побарал од тебе почит.:) Пак ќе речам тоа е твое мислење.Ова е наше мислење.На крај за тоа е форумов за да кажиш мислење, а не да наметнуваш мислења на други, кои МОЖЕБИ во некој случај се поупатени од тебе.Поздрав и убаво е што се има мислења на форумов и од повозрасни членови:)
(y)
Не сум јас од од тие што за секоја 2ра утакмица мислат дека е наместена.
Ама еве ти реално кажи ми , од утакмиците на манчестер оваа сезона во премиер лига колку мислиш дека се наместени ?
Барем 2-3 се сигурно местени по мое мислење,и не ми беше до толку поентата да докажам овде дека денешнава беше местена туку дека сите клубови местат.Како може да местат малите клубови а да не наместат големите каде се вртат милионски суми?
Само да ви докаже на навивачите дека сите клубови местат , е исто како да им докажам на верниците дека бог не постои, нели ?
Е затупивме темата , добро е што нема добра понуда па може и вакви муабети да се направат
позз

Значи нема помрднати од овие Спортлајф кретениве .. Одам да уплатам и и го давам тикетот ми вика не може да ја играш Минесота т1< 104.5 и го земам додатокот и и викам еве ти овде не си ќора има даено коефициенти таа ми вика не може и го зедов тикетот не го уплатив ако влезе ќе ми е многу мака .. А не се дешава прв пат вака да ме заебат . Кога играа Лејкерс со Клиперси изгубија 100-94 мислам ја пишав клиперс да не даде повеќе од 100.5 коша и исто ми вика нема коеф и ја пуштив тогаш Лејкерс да тепа и само таа ме заеба за добивка . Иначе на тикетот ги имав
Њу Орлеанс - Орландо >182.5
Шарлот - Мајами 2хен -10.5
Минесота - Хјустон т1<104.5
Денвер - Лејкерс т1<107.5 .

Значи нема помрднати од овие Спортлајф кретениве .. Одам да уплатам и и го давам тикетот ми вика не може да ја играш Минесота т1< 104.5 и го земам додатокот и и викам еве ти овде не си ќора има даено коефициенти таа ми вика не може и го зедов тикетот не го уплатив ако влезе ќе ми е многу мака .. А не се дешава прв пат вака да ме заебат . Кога играа Лејкерс со Клиперси изгубија 100-94 мислам ја пишав клиперс да не даде повеќе од 100.5 коша и исто ми вика нема коеф и ја пуштив тогаш Лејкерс да тепа и само таа ме заеба за добивка . Иначе на тикетот ги имав
Њу Орлеанс - Орландо >182.5
Шарлот - Мајами 2хен -10.5
Минесота - Хјустон т1<104.5
Денвер - Лејкерс т1<107.5 .
Неписмени се незнаат како се пишат да им е*ам глупите и за да не бараат викаат немојт

Псст , меѓу нас нека остане да не слушнат другите.
За утре оваа ми мириса на два во два ,
18:00 St. Liege - Beerschot 2-2

Знаеме дека Белгијците за местење утакмици се мајстори..но да не претераат ако Стандарт две со ред дома ги изгуби?..не е подобро Андерлехт да се проба 2-јка?:D
--- надополнето: 27 декември 2012 во 03:15 ---
Знаев дека Кливленд ќе го тепа Вашигтон на гости и не ја уплатив:facepalm:..кој морон сум господе а Фулам смрдените неможеа Саутептон да ги победат дома..каков поклон беше оваа Кливленд 2.10 коефициентот и отишла је:facepalm:

bitno yahji primeti deka united - newcastle bila mestena, toa sto postoi FA, UEFA itn itn ne e bitno, oni ne primetile ali carot primeti, bravos bratce (y) javi mu se na platini ako ne kazi mu, mozda ke go suspendiraat united !
sramota mislev deka ima zreli pametni luge tuka, a se praat muabeti kao na golem odmor u sedmo...

незнам зашто се замарам али еве,

платини е поранешен играч, и сеа замисли како му е коа ќе види некое дете (талентче) зима појше пари од него за една недела, него он за цела година. (зборам парите во фудбалот во времето на платини и сега). И знаеш ли уште колку има такви што се околу фудбалот и не се на терен, проблем ли е иванович да добие црвен во небитна утакмица, за цело негово село да фати пари. и тоа без проблем никаков! Или се сеќавате ли каков простотилук беше коа брат му на џокович во сред емисија кажа дека играл против ноле, на наредната утакмица после освојувањето на US open мислам. И го прашаа демек зашто, малиов си кажа дека брат му се јавил на мајка му, и рекол дека утре нема многу многу да игра, пошто се начукал и не му се играло а и слаб турнир бил. (што не го суспендираа а?) има и многу утакмици кои се местат, а не искачаат, пошто во елитни лиги неможе цел тим да знае што се дешава. не е тоа силекс-брегалница, па да не се знае кој пие кој плаќа.

иначе неможе да ме убеди никој дека фудбалски клуб од рангот на премиер лигата, нема потенцијал да чува резултат и да прима наивни голови. да ми кажеш лига каде што физички се неспремни разбирам, али пример во newcastle сите се на нивото на задачата, Newcastle имаше 3 бода на 22 мин пред крај, многу лесно можеа да ја смират утакмицата ида идат на 3 или 1 бод. ај да беа головите од прекин и ќе разберев (пошто голем број од утакмиците на манчестер се така решени). али вака со непокривање на играчи да примиаш голови. хмзззз,

И имаше уште една многу спорна ситуација а тоа е автоголот на еванс, кој требаше да биде поништен. ЗАШТО? ЕВЕ ЧИСТО СПОРСКО РАЗМИСЛУВАЊЕ - еванс изигра панично пошто гледаше да го затвори играчот на newcastle кој пак беше во офсајд, незнам како им е регулирано со пасивен офсајд али сум гледал да свират офсајди и на многу полесни ситуации, кога играчот е во пасивен офсајд а нема никакво влијание врз играта, во овој СЛУЧАЈ на newcastle играчот и те како имаше влијание во играта. И уште работа сакам да напоменам, не очекувајте вие ако е наместена утакмицата да видите пенали за голови или класични пуштенки од одбранбените. Сепак се работи за премиер лига, каде што фудбалот го гледаат за забава. Иначе симни си ја утакмицата и анализирај прати играчи, и ќе ти стане јасно, може и нешто ново ќе ни кажеш.

поздрав ;)

Гледам се за местење пишувате ..

А да собереме пари кајганџии и да направиме/купиме еден тим во нашава прва лига па да се збогатиме и ние луѓе да станеме ? :pos:

Добро бе местена е,дај више одјебете,3 утакмице немате изгледано од премир лига,и овде памет ќе солите.Темава се вика тип на денот,ако ви се дискутира за местени утакмице,отворите си посебна тема.

se izvinuvam ako navrediv nekoj so prethodnite postovi u moment na nervoza gi pisuvav, stvarno nisto loso ne mislev
AMA moze li samo nekoj ova da mi go objasni. Zosto ako eve kako sto nekoj napisa, platini mestel utakmici, ne li e mnogu polesno da se namesti, recimo utakmica od vtora liga slovacka? zosto bi mestel utakmica koja ja gledaat preku 20 milioni luge?

Emi treba Ronaldo da se kupi 145 milki, pa treba da se mestat utakmici. Ne tvrdam deka nema namesteni utakmici, ama istite pretezno se mestat vo vtori i treti ligi.
Ponekogas samite kladilnici pustaat prelazi na nekoi bos utakmici.
Eve da se proba za denes moe mislenje:
Anderlecht - Lierse GG3+
Standard - Beerschot 1-13+

Bitch please ..... Bayern Milan Real & Utd - > Bwin teams :)

Тим со спортска кладилница како спонзор да не пушти неколку пати годишно :P? ^^

Ова го добив како анализа за некоја грешка во хрватска кладилница, па доколку некаде ја најдете истата грешка пуштете ја (y)

Hoefl-Riesch, - Curtoni, Elena 1 1,70
veliki propust Prve sportske kladionice i stavljam ranije jer ce im vrlo vjerojatno netko uskoro javiti da preprave. naime, ovde je umjesto Elene Curtoni trebala biti Irene Curtoni kao u svim drugim kladionicama. Irene je kvalitetniaj skijasica od Elene iako je Elena u prva dva veleslaloma pokazivala drugacije sada je pala u formi i zapravo je pitanje moze li onda doci uope do druge voznje. S druge strane ukoliko se nije predala ( a mislim da nije) u borbi za veliki globus Riesch je krajnje vrijeme da se uhvati skijanja. E sad iako je to propust i da je u pitanju Elena vjerovatno bi bilo nekakvih 1.3 na Riesch opet to nije all-in zicer i treba je uzeti s nekakvim oprezom

Да не знај некој во Еврогол дали имаат хокеј за денеска од тој купов во Давос шо се игра?

шарлот - мајами Тим1 -97.5 92:105
милвоки - бруклин(+2.5) 1 хендикеп 108:93
феникс - њујорк Тим1 -97.5 97:99

и да си пратиме цела вечер . :cool:

Шо ќутите бре , пак сум фатил.
Оп оп оп оп оп , ОПА КОЛДБРИТ СТАЈЛ !!!!!!!!!!!!!!!

Emi treba Ronaldo da se kupi 145 milki, pa treba da se mestat utakmici. Ne tvrdam deka nema namesteni utakmici, ama istite pretezno se mestat vo vtori i treti ligi.
Ponekogas samite kladilnici pustaat prelazi na nekoi bos utakmici.
Eve da se proba za denes moe mislenje:
Anderlecht - Lierse GG3+
Standard - Beerschot 1-13+

Што е 13+ ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom