Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска добар ден

Тотенхем 2.00
Стоук/Х 1.48

Влог 500
Добивка 1480

Спортлајф

До сите што ме прават глупаво 15 годишно детенце
Последен пост на темава!
Не е местена манчестер,беше фер дуел и подобриот победи!
поздрав и ви пожелувам да се возбудувате на прекрасната фер премиер лига секој викенд.
Особено Видооq те сметав за поинтелегентен и дека барем малку ги одбираш утакмициве.....
Од сите на темава освен Fearless i pinturichio и тие 2-3 што соработувам другиве сте гола вода
Светиот манчестер никогаш не мести ;)

Ne se nerviraj... sovet od mene.
Moze samo da kazam edna rabota. Jas mislam deka e mestena isto kako i tebe. Drugive vikaat obratno. Ali site sme vo pravo poradi faktot sto nikoj od nas nemoze da go dokaze sprotivnoto. Taka da veruvaj vo sebe i ne slusaj drugi.
A tie sto veruvaat deka fudbalot uste postoi alal da im e. ;)

Па гледате дека Видок и другиот шо се бунеше се фанови на Јунајтед.. така да за нив не е местена :D

Ne se nerviraj... sovet od mene.
Moze samo da kazam edna rabota. Jas mislam deka e mestena isto kako i tebe. Drugive vikaat obratno. Ali site sme vo pravo poradi faktot sto nikoj od nas nemoze da go dokaze sprotivnoto. Taka da veruvaj vo sebe i ne slusaj drugi.
A tie sto veruvaat deka fudbalot uste postoi alal da im e. ;)

За ова најмногу ќе ти се налутат фановите на Барса :(

bitno yahji primeti deka united - newcastle bila mestena, toa sto postoi FA, UEFA itn itn ne e bitno, oni ne primetile ali carot primeti, bravos bratce (y) javi mu se na platini ako ne kazi mu, mozda ke go suspendiraat united !
sramota mislev deka ima zreli pametni luge tuka, a se praat muabeti kao na golem odmor u sedmo...

Па гледате дека Видок и другиот шо се бунеше се фанови на Јунајтед.. така да за нив не е местена :D
Не долевај и ти бензин на огнот :):):)

Никој не сакаше да ми одговори како е можно да се намести да биде погодена статива во 88 минута, при резултат 3-3?

bitno yahji primeti deka united - newcastle bila mestena, toa sto postoi FA, UEFA itn itn ne e bitno, oni ne primetile ali carot primeti, bravos bratce (y) javi mu se na platini ako ne kazi mu, mozda ke go suspendiraat united !
sramota mislev deka ima zreli pametni luge tuka, a se praat muabeti kao na golem odmor u sedmo...
Абе тапчо,не велам јас дека манчестер е наместена оти ме турнала на спортска.Не велам дека манчестер е местена поради 2/1 што изиграла.Не ми беше на ниту еден тикет.Едноставно е местена!Гледај фудбал неутрално,без да навиваш за никој и ќе сватиш мн работи :)
И ако ти мислиш дека не е местена, незначи дека луѓето на темава не се паметни.Постар и од татко ти сум , имај малку почит

Многу ми е жал друже... :(
Зошто ти е жал :D?
Ги мразам тие што ги погодив ( нема да им го напишам името ) и од авион се гледа како играат , пошо не играм мали коефициенти ( 1.25 беше за 1 ) вака ми беше најлогично, мада и гол гол второ ја погодив :)

262743_4778871962882_707612891_n.jpg

Да не испадне дека зборам на суво , еве како изгледаше тикетот.

Абе тапчо,не велам јас дека манчестер е наместена оти ме турнала на спортска.Не велам дека манчестер е местена поради 2/1 што изиграла.Не ми беше на ниту еден тикет.Едноставно е местена!Гледај фудбал неутрално,без да навиваш за никој и ќе сватиш мн работи :)
И ако ти мислиш дека не е местена, незначи дека луѓето на темава не се паметни.Постар и од татко ти сум , имај малку почит

Еве ти малку почит од мене, не се жали толку.:)
Како и да е, факт е дека преку фудбалот се прават огромни пари и сите знаеме дека се местат утакмици.И мали и големи клубови.Сите.
Меѓутоа она што vidooq сака да ти кажи е дека сезонава во ПЛ имаше многу поочигледни и посомнителни утакмици отколку оваа денекса Јунајтед-Њукасл.Можи била местена, тоа никој од нас тука нема со сигурност да кажи, ама барем ние шо го пратиме Манчестер редовно, имаме мааалце од малце осет кога тимот игра реално(според моментална форма,услови на теренот,повреди,итн).Е тука сега јас би побарал од тебе почит.:) Пак ќе речам тоа е твое мислење.Ова е наше мислење.На крај за тоа е форумов за да кажиш мислење, а не да наметнуваш мислења на други, кои МОЖЕБИ во некој случај се поупатени од тебе.Поздрав и убаво е што се има мислења на форумов и од повозрасни членови:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom