Геврек
O ALQUMISTA
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 483
Каде најде толкав коеф бе
Барем нешто позитивно денес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде најде толкав коеф бе
Барем нешто позитивно денес
Бетсити а и онлајн беше толкуКаде најде толкав коеф бе
До сите што ме прават глупаво 15 годишно детенце
Последен пост на темава!
Не е местена манчестер,беше фер дуел и подобриот победи!
поздрав и ви пожелувам да се возбудувате на прекрасната фер премиер лига секој викенд.
Особено Видооq те сметав за поинтелегентен и дека барем малку ги одбираш утакмициве.....
Од сите на темава освен Fearless i pinturichio и тие 2-3 што соработувам другиве сте гола вода
Светиот манчестер никогаш не мести![]()
Цело време си мислев дека е фан на арсеналПа гледате дека Видок и другиот шо се бунеше се фанови на Јунајтед.. така да за нив не е местена![]()
Ne se nerviraj... sovet od mene.
Moze samo da kazam edna rabota. Jas mislam deka e mestena isto kako i tebe. Drugive vikaat obratno. Ali site sme vo pravo poradi faktot sto nikoj od nas nemoze da go dokaze sprotivnoto. Taka da veruvaj vo sebe i ne slusaj drugi.
A tie sto veruvaat deka fudbalot uste postoi alal da im e.![]()
Не долевај и ти бензин на огнотПа гледате дека Видок и другиот шо се бунеше се фанови на Јунајтед.. така да за нив не е местена![]()
Не долевај и ти бензин на огнот
Никој не сакаше да ми одговори како е можно да се намести да биде погодена статива во 88 минута, при резултат 3-3?
Абе тапчо,не велам јас дека манчестер е наместена оти ме турнала на спортска.Не велам дека манчестер е местена поради 2/1 што изиграла.Не ми беше на ниту еден тикет.Едноставно е местена!Гледај фудбал неутрално,без да навиваш за никој и ќе сватиш мн работиbitno yahji primeti deka united - newcastle bila mestena, toa sto postoi FA, UEFA itn itn ne e bitno, oni ne primetile ali carot primeti, bravos bratcejavi mu se na platini ako ne kazi mu, mozda ke go suspendiraat united !
sramota mislev deka ima zreli pametni luge tuka, a se praat muabeti kao na golem odmor u sedmo...
Зошто ти е жалМногу ми е жал друже...![]()
Абе тапчо,не велам јас дека манчестер е наместена оти ме турнала на спортска.Не велам дека манчестер е местена поради 2/1 што изиграла.Не ми беше на ниту еден тикет.Едноставно е местена!Гледај фудбал неутрално,без да навиваш за никој и ќе сватиш мн работи
И ако ти мислиш дека не е местена, незначи дека луѓето на темава не се паметни.Постар и од татко ти сум , имај малку почит