beto10
Теле со визија
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 78
Псст , меѓу нас нека остане да не слушнат другите.Лажеш курво! Местена е !
За утре оваа ми мириса на два во два ,
18:00 St. Liege - Beerschot 2-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Псст , меѓу нас нека остане да не слушнат другите.Лажеш курво! Местена е !
Еве ти малку почит од мене, не се жали толку.
Како и да е, факт е дека преку фудбалот се прават огромни пари и сите знаеме дека се местат утакмици.И мали и големи клубови.Сите.
Меѓутоа она што vidooq сака да ти кажи е дека сезонава во ПЛ имаше многу поочигледни и посомнителни утакмици отколку оваа денекса Јунајтед-Њукасл.Можи била местена, тоа никој од нас тука нема со сигурност да кажи, ама барем ние шо го пратиме Манчестер редовно, имаме мааалце од малце осет кога тимот игра реално(според моментална форма,услови на теренот,повреди,итн).Е тука сега јас би побарал од тебе почит.Пак ќе речам тоа е твое мислење.Ова е наше мислење.На крај за тоа е форумов за да кажиш мислење, а не да наметнуваш мислења на други, кои МОЖЕБИ во некој случај се поупатени од тебе.Поздрав и убаво е што се има мислења на форумов и од повозрасни членови
![]()
Неписмени се незнаат како се пишат да им е*ам глупите и за да не бараат викаат немојтЗначи нема помрднати од овие Спортлајф кретениве .. Одам да уплатам и и го давам тикетот ми вика не може да ја играш Минесота т1< 104.5 и го земам додатокот и и викам еве ти овде не си ќора има даено коефициенти таа ми вика не може и го зедов тикетот не го уплатив ако влезе ќе ми е многу мака .. А не се дешава прв пат вака да ме заебат . Кога играа Лејкерс со Клиперси изгубија 100-94 мислам ја пишав клиперс да не даде повеќе од 100.5 коша и исто ми вика нема коеф и ја пуштив тогаш Лејкерс да тепа и само таа ме заеба за добивка . Иначе на тикетот ги имав
Њу Орлеанс - Орландо >182.5
Шарлот - Мајами 2хен -10.5
Минесота - Хјустон т1<104.5
Денвер - Лејкерс т1<107.5 .
Псст , меѓу нас нека остане да не слушнат другите.
За утре оваа ми мириса на два во два ,
18:00 St. Liege - Beerschot 2-2
bitno yahji primeti deka united - newcastle bila mestena, toa sto postoi FA, UEFA itn itn ne e bitno, oni ne primetile ali carot primeti, bravos bratcejavi mu se na platini ako ne kazi mu, mozda ke go suspendiraat united !
sramota mislev deka ima zreli pametni luge tuka, a se praat muabeti kao na golem odmor u sedmo...
шарлот - мајами Тим1 -97.5 92:105
милвоки - бруклин(+2.5) 1 хендикеп 108:93
феникс - њујорк Тим1 -97.5 97:99
и да си пратиме цела вечер .![]()
Да не знај некој во Еврогол дали имаат хокеј за денеска од тој купов во Давос шо се игра?
Што е 13+ ???Emi treba Ronaldo da se kupi 145 milki, pa treba da se mestat utakmici. Ne tvrdam deka nema namesteni utakmici, ama istite pretezno se mestat vo vtori i treti ligi.
Ponekogas samite kladilnici pustaat prelazi na nekoi bos utakmici.
Eve da se proba za denes moe mislenje:
Anderlecht - Lierse GG3+
Standard - Beerschot 1-13+