bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.122
- Поени од реакции
- 7.335
Море Олимпијакос шо ми напрај!!! Гроб да немаатunicajadaj neka proraboti magijata na temava!
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море Олимпијакос шо ми напрај!!! Гроб да немаатunicajadaj neka proraboti magijata na temava!
![]()
ma ajde be mi ide da se ubijam , doagaat do 84-80 unicaja a ja cekam so h1 (-5,5) i ima uste 6 sekundi do kraj , 2 slobodni pucaat. deckoto go dava prvoto, i doagaat use dvajca od unicaja mu kazuvaat namerno ga go utne ( iako ako go dade pak nema sansi ovie crepovive brose ) i si go zakopue u obruc i toa e toa..... kakov debilizam. a so e najsmesno od se se mislev dali preku 142,5 ( prvin taka ja pisav) pa ja smeniv h1 (-5,5)..... utakmicata pocna 0-14 za brose... mi ide da se obesam jesda ne se nekoi pari 500 vlog dobivka 2000 ama kolku sum nervozen auuМоре Олимпијакос шо ми напрај!!! Гроб да немаат![]()
Дај шта даш . Евролига , евролига.
Алба - Реал Тим1 -74.5 1.90 63-77 easy win
Сиена - Макаби 1 1.80 79-69 easy win
Уникаха - Бросе Тим2 -72.5 1.90 85-82 easy lose
Или за намерна лична,или па имало техничка,и шут за три.За друго не знам.samo da prasam , za sto se pucaat 4 slobodni od ednas ako znae nekoj, prvpat u zivot vidov sea na utakmicava unikurtons - brose? taman se upaliv koa gi pucaa brose, a ne vidov so napraile ovie retardiranive
Супер е идеава .. плус може да се отворат нови теми пример за соработки помеѓу клубовите 3 за 3 утакмици што се за да се знаат . Овде ако ќе се каже еднаш и толку ќе се заборави за другиот пат .go pisuvam ova tuka, posto neznam na koj administrator da mu pisam:
eden predlog ako moze - posto vo temata Tip na denot, se pisuvaat tipovi od bukvalno site sportovi, i se pravat diskusii za utakmici koi pominale/tecat vo momentot, se kolnat i molat timovi, se diskutiraat sistemi za igranje, ne li bi bilo pologicno da se napravi podforum na Sport i rekreacija - oblozuvanje, kladilnica nesto vo toj stil. pred se posto kladenjeto ne se ogranicuva samo na fudbal, tuku ima i kosarka,hokej,rakomet itn, i bi bilo mnogu pologicno, na edna tema bi mozelo da se vidat tipovi za fudbal, na druga za basket, na treta za rakomet itn itn, i bi mozelo da ima tema za opst muabet, t.e diskusia za kladionicarski sistemi, i slicno, vaka celoto e napikano vo edno i za da procitas nekoja analiza ili tip, treba da vrtis tri strani!
А поклонот е...?Еден поклон во моцарт шо гледам за сабота само ке почекам до утре да разгледам поубо
18.00h Македонија 1 (хенд-1.5) 1.85 ракомет
да ја изиграме колективно синглче.
На полувреме заборавив да напишамкаде е 1.5? гледам спортлајф мислам 4.5 беше..