Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Chumutov- Kladno 2 (1.95) -- sportlife
Za ekipa koja vo svojte redovi ima nekolku NHL igraci nezamislivo e 6 natprevari po red da gubat na gosti...Chumutov ovaa godina vleze vo 1 ceska liga,solidno se drzi,no sepak mislam deka deneska ke izgubi,imajki vo obzir deka i predhodnite 2 natprevari protiv Kladno ovaa sezona gi ima izgubeno!! Stake 7/10
2:5 FT nego gledam go nema drkadjijata so edno mislenje sto go drvese na 2:0....Mojot vlog ovde bese 50e (7/10 i se nadevam pomognav na nekogo...

Едно катаклизмички ризично ливче:

Виган - Арсенал 1X
Њукасл - КПР X2
Саутемптон - Сандерленд 1
ВБА - Норич X2
Свонси - Manure 1X
Челзи - Вила X2

Слично мислење имам за типовите, само што, едно нешто ме копка, а тоа е дека многу ретко се случува сите 3 фаворити да кикснат.
Барем еден од Арсенал, Јунајтед и Челси да се игра на голови.

Назад на темава, Мастрик или како и да се пишува со Ајндховен го уплатив x2 во кладилница, 0-1 моментално, а играат првиот и последниот во Холандија 2.

Непишано правило стана секогаш кога игра првиот со последниот, чудесно да "киксне" првиот на табелата.
Ова во вториве лиги, во првите, ретко.

Туку, останува да видиме дали ке ја вртат.

1-1 as we speek.
2-1. :)

Me зезна темава овој пат. :pos:

Слично мислење имам за типовите, само што, едно нешто ме копка, а тоа е дека многу ретко се случува сите 3 фаворити да кикснат.
Барем еден од Арсенал, Јунајтед и Челси да се игра на голови.

Назад на темава, Мастрик или како и да се пишува со Ајндховен го уплатив x2 во кладилница, 0-1 моментално, а играат првиот и последниот во Холандија 2.

Непишано правило стана секогаш кога игра првиот со последниот, чудесно да "киксне" првиот на табелата.
Ова во вториве лиги, во првите, ретко.

Туку, останува да видиме дали ке ја вртат.

1-1 as we speek.
2-1. :)

Me зезна темава овој пат. :pos:
Не пишувај повеќе 3-1 ќе биде :)
Ја пишав Валенсија ГГ3+ а ме копкаше и ГГ прво полувреме да ја играм ах белја.

Овие холандија2 имаат ли пракса да ја вртат утакмици? Ја иам Спарта 2ка губи 1-0.

Опа еве ја 1-1 ајде брееее.

Тикетче 8 коеф до утре 16:00 да можат да се подигнат парите во спортлајф .
Јуве 2
Атл Мадрид 1
ПСЖ 2
Интер 1
Арсенал 2
9/10
Место Интер ги пишав Њу Јорк 1 кошарката и Атл Мадрид место 1 ја пишав 2-4 гола .

Имам 40 евра добивка ако влезат уште ПСЖ, Јуве и Атлетико... ПСЖ си води Атлетико ќе си тепа а Јуве ќе ме остави на цедило ако не свртат :)

Toronto - Orlando 1
76 - Atlanta 1
San Antonio - New Orleans 2 хенд(-14.5)
Detroit - Washington 1
Clevеland - Indiana 1
Golden State - Charlotte 2 хенд полувреме (-5.5)
------------------------------
76 +(186.5)
San Antonio +(195.5)
L.A.Clippers -(199.5)
Golden State -(204.5)
Cleveland +(185.5)
New York +(188.5)

Губентус хахах фала богу, 6мин продолжение им дадоа .
--- надополнето: 21 декември 2012 во 22:29 ---
Ете јас што играв :

Psg - 2 1.60
Sierre - 2 1.70 (Ова хокеј швајцарија)
New York - 1 hendikep 1.90 ( Њујорк веќе изгубија во Чикаго со само 8 разлика и тоа без мело, сега очекувам да ги расцепаат на домашен терен плус на Чикаго им фалат Хамилтон и Роуз, нешто слично како Далас-Мајами вчера ми е оваа :D).

5 koef. zza 500ka 2500 isplata , solidno ne sakam da forsiram mnogu uste od petok oti kaj ke mi bide krajot vikendov :D

уште Њујорк вечер, што ме ебаше гаволот ја додадов и Јувентус на шалтер, но добро е се извлекоа некако :D

Oвие Јувентус на Манчестер мој ми личат... Црвен картон, и 2 гола у судиско продолжение ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom