Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
WBA - 1 2.05 (Norwich 10 kola bez poraz, redno e da izgubat, -6 gol razlika na 8 mesto. Cista srekja spored mene so ogled na kvalitetot koj go poseduvaat, od druga strana pa WBA 4 kola bez pobeda).
PSV - 2 1.35
Bordo - 1 1.45
Arsenal - 2 1.75 (Ako kiksne arsenal go uplakam istoto plus Fenerbahce - 1 1.40)

koef 7 , uplata 500 standard. :D
dobar tiket. Inaku me jadi mene ova ipswitch nekako ko gratis koef mi se gleda. (inaku vidi ja i Bolton 2 ima)

Да се пофалам влезе ливчето мое, викендов ќе изиграм само уште едно онака лезетски :D

Прегледај го приврзокот 54909

Вечер НБА сугестии (бет365):

Hawks - 76ers - 188.0 помалку
Pacers - Cavaliers - 187.0 помалку
Bulls(+6) - Knicks - 1

dobar tiket. Inaku me jadi mene ova ipswitch nekako ko gratis koef mi se gleda. (inaku vidi ja i Bolton 2 ima)

koef na Ipsvich e mal, treba da bide nad 2.20, bez razlika sto bi trebalo da izleze kec realno koef treba da bide megu 2.2 i 2.30

Да се пофалам влезе ливчето мое, викендов ќе изиграм само уште едно онака лезетски :D

Прегледај го приврзокот 54909

Вечер НБА сугестии (бет365):

Hawks - 76ers - 188.0 помалку
Pacers - Cavaliers - 187.0 помалку
Bulls(+6) - Knicks - 1

честито, на која онлајн се обложуваш , bwin е тоа ?
И не ми е јасно како погодувате тоа НБА на поени, чиста среќа ми е тоа мене некако... :D

честито, на која онлајн се обложуваш , bwin е тоа ?
И не ми е јасно како погодувате тоа НБА на поени, чиста среќа ми е тоа мене некако... :D
bet365 е тоа, на bwin не играм оти исплатата им е на 35 евра, на bet365 е 10 евра.

поените гледам од статистики, форма, меѓусебни и последни натпревари, ништо посебно исто како фудбал :)

мислење за тикетов
Fenerbahçe : Karabukspor 1
Liverpool : Fulham 1
Wigan : Arsenal 2
Swansea : Manchester Utd. 2
Millwall : Barnsley 1

Њукасл - 1 мора да тепаат
ВБА - 1 редно е Норич да го јаде и ВБА во мала криза
Арсенал - 2 не ми се игра ама мн повреди кај Виган во дефанзива инак уАрсенал дефинитивно не е за типување оваа сезона

и
Ист Стирлинг - Анан Т2 2+
5-6 повреди кај домакините (не знам колку се клучни) натпревар во средата кај гостите промена на тренер и низа од 5 порази

Слично мислење имам за типовите, само што, едно нешто ме копка, а тоа е дека многу ретко се случува сите 3 фаворити да кикснат.
Барем еден од Арсенал, Јунајтед и Челси да се игра на голови.
Затоа играв систем 5/6 :)

Норич би го играл Х. Колку и да мора да тепа WBA, сепак покажаа дека се цврста екипа која прима малку голови.
0-2 гола е исто така примамливо да се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom