JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
PSG-2
A.Madrid-1 & 3+
AZ- GG & 3+
Blackpool-1
A.Madrid-1 & 3+
AZ- GG & 3+
Blackpool-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2:5 FT nego gledam go nema drkadjijata so edno mislenje sto go drvese na 2:0....Mojot vlog ovde bese 50e (7/10 i se nadevam pomognav na nekogo...Chumutov- Kladno 2 (1.95) -- sportlife
Za ekipa koja vo svojte redovi ima nekolku NHL igraci nezamislivo e 6 natprevari po red da gubat na gosti...Chumutov ovaa godina vleze vo 1 ceska liga,solidno se drzi,no sepak mislam deka deneska ke izgubi,imajki vo obzir deka i predhodnite 2 natprevari protiv Kladno ovaa sezona gi ima izgubeno!! Stake 7/10
Едно катаклизмички ризично ливче:
Виган - Арсенал 1X
Њукасл - КПР X2
Саутемптон - Сандерленд 1
ВБА - Норич X2
Свонси - Manure 1X
Челзи - Вила X2
Не пишувај повеќе 3-1 ќе бидеСлично мислење имам за типовите, само што, едно нешто ме копка, а тоа е дека многу ретко се случува сите 3 фаворити да кикснат.
Барем еден од Арсенал, Јунајтед и Челси да се игра на голови.
Назад на темава, Мастрик или како и да се пишува со Ајндховен го уплатив x2 во кладилница, 0-1 моментално, а играат првиот и последниот во Холандија 2.
Непишано правило стана секогаш кога игра првиот со последниот, чудесно да "киксне" првиот на табелата.
Ова во вториве лиги, во првите, ретко.
Туку, останува да видиме дали ке ја вртат.
1-1 as we speek.
2-1.
Me зезна темава овој пат.![]()
Место Интер ги пишав Њу Јорк 1 кошарката и Атл Мадрид место 1 ја пишав 2-4 гола .Тикетче 8 коеф до утре 16:00 да можат да се подигнат парите во спортлајф .
Јуве 2
Атл Мадрид 1
ПСЖ 2
Интер 1
Арсенал 2
9/10
kec u dva ja mestat ne se sekirajЈуве, фамилијата в уста ќе ви ја ебам, ќе ве снема до утре ако не ја свртите со овие умрените. Ќе ви ебам фамилијата местачка.
Ете јас што играв :
Psg - 2 1.60
Sierre - 2 1.70 (Ова хокеј швајцарија)
New York - 1 hendikep 1.90 ( Њујорк веќе изгубија во Чикаго со само 8 разлика и тоа без мело, сега очекувам да ги расцепаат на домашен терен плус на Чикаго им фалат Хамилтон и Роуз, нешто слично како Далас-Мајами вчера ми е оваа).
5 koef. zza 500ka 2500 isplata , solidno ne sakam da forsiram mnogu uste od petok oti kaj ke mi bide krajot vikendov![]()
na zdravje paritepredlog:
Cagliari - Juventus 1-2