Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ја бранам ли Селта Виго X2 во живо на 5 евра со 2.20 коефициент или да не си ја намалувам добивката за џабе?Имам 40 евра добивка ако влезат уште ПСЖ, Јуве и Атлетико... ПСЖ си води Атлетико ќе си тепа а Јуве ќе ме остави на цедило ако не свртат![]()
Само шо тргнав да те цитирам. Браво! Со колку ја уплати?na zdravje parite![]()
Прошлата година ептен сомнителни натпревари пишуваше тука, зошто годинава апстинираш некако од темава?na zdravje parite![]()
jas da sum bi ja branel, zavisi od kjarotДа ја бранам ли Селта Виго X2 во живо на 5 евра со 2.20 коефициент или да не си ја намалувам добивката за џабе?
vidooq i penal![]()
Да ја бранам ли Селта Виго X2 во живо на 5 евра со 2.20 коефициент или да не си ја намалувам добивката за џабе?
вчера 3ите шпански кецови,денеска и двете тешко..сите на коефициент премногу тешко..
Псж + Јуве + Камбур 3+ ова го играм јас за денес
se nema vreme druze, imam drugi obvrski.Прошлата година ептен сомнителни натпревари пишуваше тука, зошто годинава апстинираш некако од темава?
100ce sitno.Само шо тргнав да те цитирам. Браво! Со колку ја уплати?
Реков не ги играм овие Атлетико и пак ги пишав последни на тикетот.. Ај страв ми беше да не не победат ги пишав 2-4 гола тие катастрофи гол не можат да дает . Кој е сега Фалкао ? Со Ла Коруња патетиките што играат без одбрана даде 5 гола сега со овие неможе ни удар да упати кон голот .![]()
Уште 1 гол требаAdrian![]()