Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 40 евра добивка ако влезат уште ПСЖ, Јуве и Атлетико... ПСЖ си води Атлетико ќе си тепа а Јуве ќе ме остави на цедило ако не свртат :)
Да ја бранам ли Селта Виго X2 во живо на 5 евра со 2.20 коефициент или да не си ја намалувам добивката за џабе?

Не ја гледав во живо :).

Да ја бранам ли Селта Виго X2 во живо на 5 евра со 2.20 коефициент или да не си ја намалувам добивката за џабе?

Само Х ако ја браниш, да не даде гол Атлетико. Многу мали шанси им давам на Селта Виго да постигнат гол.

вчера 3ите шпански кецови,денеска и двете тешко..сите на коефициент премногу тешко..

Псж + Јуве + Камбур 3+ ова го играм јас за денес

(y) на овие шанси и подароци ако не тепаа Јуве..

Реков не ги играм овие Атлетико и пак ги пишав последни на тикетот.. Ај страв ми беше да не не победат ги пишав 2-4 гола тие катастрофи гол не можат да дает . Кој е сега Фалкао ? Со Ла Коруња патетиките што играат без одбрана даде 5 гола сега со овие неможе ни удар да упати кон голот .:facepalm:

Реков не ги играм овие Атлетико и пак ги пишав последни на тикетот.. Ај страв ми беше да не не победат ги пишав 2-4 гола тие катастрофи гол не можат да дает . Кој е сега Фалкао ? Со Ла Коруња патетиките што играат без одбрана даде 5 гола сега со овие неможе ни удар да упати кон голот .:facepalm:

Adrian :sneaky:

Ај за утре предлог да нарајме 5 коеф барем некое посигурно ливче за уплата од 1000 денари. Оти минатио викенд ми се еба ........ дајте сега предлози за тикет од 5 коеф, па макар и зе недела нека има утакмици. (ако мислите дека се сигурни можи и повеќе од 5 да е не ве карам) :)
Според мене
Ипсвич т1 2+ 1,8 коеф
Арсенал 2 1,8 ( ама ми е сумлива мн)
Интер -Џеноа 1 ( или пак 3+) 1,3/1,55
Витезе т2 2+ 2,1 коеф
Berwick-Queen's Park gg3+ 1,8
Malaga-Real Madrid 2 1,6
Swansea-Man Utd 2 1,6 koef
Utreht-Ajax gg 1,45

WBA - 1 2.05 (Norwich 10 kola bez poraz, redno e da izgubat, -6 gol razlika na 8 mesto. Cista srekja spored mene so ogled na kvalitetot koj go poseduvaat, od druga strana pa WBA 4 kola bez pobeda).
PSV - 2 1.35
Bordo - 1 1.45
Arsenal - 2 1.75 (Ako kiksne arsenal go uplakam istoto plus Fenerbahce - 1 1.40)

koef 7 , uplata 500 standard. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom