Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си местатШто се дешава со Армани![]()
Голов....
Ајде бе Реал уште еден гол дајте, 3 гола прво и имаа 100% шанса за 3-1 на 5 секунди пред полувреме, ајде сега уште 30 минути ако не биде ни еден гол, срамота.
3-2 vekje e
So sreka da si gi troshish parite![]()
Колку шо знам јас има правилник во лигата на Италија да нема поке од 5 странци(ако се секавам добро знам дека имаше рестрикции освен ако не сменале годинава) е сега незнам дали важи за државите шо не се членки на ЕУ незнам не пратам многу ваму ама пред да играте некоја утакмица барем разгледајте правила на лигата и сл исто и на Руската лига во фудбал многу пагаат заради то шо незнаат дека мора во тимот да има 7или 6 Руси не се секавам добро тие можат и цела Барселона да ја купат ама џабе им е кога мора да играат домашни играчи во прв тим .Што се дешава со Армани![]()
За утре Real Madrid B 4+ @ 2.25 еве ви статистика и гледајте
http://www.stats.betradar.com/statistics/bet365/?matchid=2835425&language=en
Реал Мадрид ги нема тепано Лас Палмас играле два натпревари и двата ги изгубиле со 3:0 и 2:0 кога и да играат во Понеделник Реал Мадрид се растура со голови ама и прима GG&4+ има 2.55
3:2 ја фатив 4+ и ГГ&4+
Два пати по ред ја фаќам во понеделник Реал Мадрид Б дефинитивно јак тим за фаќање ГГ&3+ па и 4+
Фала во секој случај, од тебе видов за овај меч, всушност единствениот пар кој планирав да го играм уште од вчера, другото на random мање-више беше на брзина.![]()