Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување

Голов....

Ајде бе Реал уште еден гол дајте, 3 гола прво и имаа 100% шанса за 3-1 на 5 секунди пред полувреме, ајде сега уште 30 минути ако не биде ни еден гол, срамота.

Голов....

Ајде бе Реал уште еден гол дајте, 3 гола прво и имаа 100% шанса за 3-1 на 5 секунди пред полувреме, ајде сега уште 30 минути ако не биде ни еден гол, срамота.

3-2 vekje e :)

So sreka da si gi troshish parite :D

3-2 vekje e :)

So sreka da si gi troshish parite :D

Фала ви на сите, како што кажав, 15 секунди дали го пишев тикетов.

Татко ми ја чека Раел да тепа за 4000 исто, ајде нека остане барем 3-2. :)

Што се дешава со Армани :mad:
Колку шо знам јас има правилник во лигата на Италија да нема поке од 5 странци(ако се секавам добро знам дека имаше рестрикции освен ако не сменале годинава) е сега незнам дали важи за државите шо не се членки на ЕУ незнам не пратам многу ваму ама пред да играте некоја утакмица барем разгледајте правила на лигата и сл исто и на Руската лига во фудбал многу пагаат заради то шо незнаат дека мора во тимот да има 7или 6 Руси не се секавам добро тие можат и цела Барселона да ја купат ама џабе им е кога мора да играат домашни играчи во прв тим .

у21 Русија и Шпанија за утре, шо викате требит да победет? Гледам во добра форма се и двеве држави, на првите утакмици Русија во гости ја совлада Чешка со 2:0, а Шпанија дома 5:0 против Данска.. Добри коефициенти, дајте мислење.

Леле луѓе дали видовте која местенка еј и тоа против нас?!?! Катанцаро-Ночерина, 1-0, па 1-1. Во 80-та мин. 2-1 и пази сега...гостите во 82-ра добиваат црвен картон, а во 88-ма и 90-та даваат два гола за победа!!!!!!!! Ова е просто неверојатно...ја имав 1 ама не ме фаќа толку нервоза пошто тикетот уште претходно падна...ама кога направија 2-1 на 10 мин. до крај си реков аха еве оваа фатена...и види ги сега море?!?!? Се надевам не се изгоре некој поголемо на оваа утакмица.

За утре Real Madrid B 4+ @ 2.25 еве ви статистика и гледајте
http://www.stats.betradar.com/statistics/bet365/?matchid=2835425&language=en
Реал Мадрид ги нема тепано Лас Палмас играле два натпревари и двата ги изгубиле со 3:0 и 2:0 кога и да играат во Понеделник Реал Мадрид се растура со голови ама и прима GG&4+ има 2.55

3:2 ја фатив 4+ и ГГ&4+
Два пати по ред ја фаќам во понеделник Реал Мадрид Б дефинитивно јак тим за фаќање ГГ&3+ па и 4+

3:2 ја фатив 4+ и ГГ&4+
Два пати по ред ја фаќам во понеделник Реал Мадрид Б дефинитивно јак тим за фаќање ГГ&3+ па и 4+

Фала во секој случај, од тебе видов за овај меч, всушност единствениот пар кој планирав да го играм уште од вчера, другото на random мање-више беше на брзина. :D

Фала во секој случај, од тебе видов за овај меч, всушност единствениот пар кој планирав да го играм уште од вчера, другото на random мање-више беше на брзина. :D

јас имав за денеска две утакмици ама не ги уплатив некако не ми се идеше да фрчам пари за две утакмици
Real Madrid B-Las Palmas GG&4+
Port Vale-Oxford 1
со овие две утакмици има 5 квота сакав за 200 ама не уплатив!! тоа е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom