Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
јас имав за денеска две утакмици ама не ги уплатив некако не ми се идеше да фрчам пари за две утакмици
Real Madrid B-Las Palmas GG&4+
Port Vale-Oxford 1
со овие две утакмици има 5 квота сакав за 200 ама не уплатив!! тоа е

Епа провери ги тикетите мои горе, еден од нив ги имав нив 2 така уплатено + 6 утакмици (кошарка,ракомет,тенис) кои вкупно беа 4,2 квота :)

За утре, еден оптимистички тикет, онака, 20 уплата - 2113 добивка. :)
optimisticki.jpg

Croatia - Wales
Хрвативе се ѕверови, одат 1-1, ќе дадат и 3-4 гола според мене, а може и 2-1 (1-0) да си оди, без разлика.
Slovakia - Greece
Словачка има две победи дома, одиграа солидно двете партии, а Грциве не ми се нешо убедливи во последно време, добра квота, 2,40 и може да се проба 1.
Switzerland U21 : Germany 21
Првата заврши 1-1 на терен во Германија. При самиот крај заводеа домаќините 1-0 и веднаш 1-1, мислам дека сето тоа беше наместено бидејќи беше мала квота на 1 (1,35 така нешто). Утре и со 1-1, 2-2 можат да одат понатаму Германците, но чисто се сомневам дека би можеле да се коцкааат со тоа.
Belgium - Scotland
Белгија ѕверови, ги решија србите на Маракана, Шкотска ќе направи вака така некоја шанса и мислам дека ќе дадат гол. Моја прогноза = 3-1.
Czech Republic - Bulgaria
Океј старт за нашиве источни соседи, 5 бода после 3 меча. Чешка имаат 4 бода после два меча, а утре мислам дека ќе победат 2-1, 3-1, така нешто и секако да водат прво полувреме.

20 денари... нема да ве осиромашат, а 35 евра добивка и не изгледа така лошо, плус ќе си ги пратите утакмиците и ќе видите шо е како е.

За некој посеризен тикет, ќе ви пишам утре, воглавно тениси и мали квоти, околу 6-7 квота со 100-150 уплата. :)

EDIT :

Би сакал и Аргентина да ја ставам 2&3+ со Чиле, имаат 3 порази со ред Чилеанците, а Аргентина е во добра форма. Е сега проблем ми е во 2 после полноќ играат, кој ќе ги чека толку касно. :D
Ќе ги пишам и Германците 2&3+ (2,70), значи ќе дојде околу 8000 вака со 20, 400 квота. Секако, и Аргентинците ќе ги пишеме, ајде. :D

Еве ја конечната верзија на тикетот, ако испадне некоја од претходните, нека оди у пм се. Иначе 498 квота најновава и конечна која дефинитивно ја пуштам со 20 денари, нема за 2 квота да фатам данокот што важи за 500+ квота :D

opt2.jpg

Japan - Brazil 2
Romania - Holland 2
Poland - England 2 или Chile - Argentina 2

Harrogate - Stortford T12+ @ 1.80

Harrogate се наоѓа во серија од 3 победи едноподруго од кои 2 беа во Фа купот и една во првенството.Мотив што ми дава да да го одиграм овој пар е тоа што Harrogate последниот натпревар што го одигра беше против Brackley-првопласираната екипа.Harrogate победи со 6:1 и мислам дека денес Stortford нема што да бара на овој натпревар.
Влог 6/10
https://www.facebook.com/pages/100-sigurni-tipovianaliziprelazi/151451771616439

Rusija 1
Izrael 1
Andorra 2
Latvia 1
Bosna i H 1
Hrvatska 1
Faroe Islands 2
Avstrija 1
San Marino 2
Germanija 1
Italija 3+
Spanija 3+
Portugalija 1
32 koef

Italija - Danska - 1
Makedonija - Srbija - 3+
Ukrajina - Crna Gora - 3+
Vitoria - ASA - 1
за денес ова :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Ukraina 1 1.75
Norveska 2 1.95
Svajcarija 2 1.85
Latvia 1-1 1.7
r. Irska 2-2 1.8
Bosna 1 1.3
вака планирам да играм денес, ако има некој некоја забелешка да ми укаже на некоја утакмица нека пише.

Ukraina 1 1.75
Norveska 2 1.95
Svajcarija 2 1.85
Latvia 1-1 1.7
r. Irska 2-2 1.8
Bosna 1 1.3
вака планирам да играм денес, ако има некој некоја забелешка да ми укаже на некоја утакмица нека пише.
Latvia za 1-1 neznam bas, doma ko poslabi se nekako, slabo golcina dava, a od druga strana pak nivniov protivnik vo gosti e shit taka da nz, poarno kec pisi ja oti slabo golcina ce pajga mozi 1-0 vo votor da zavrsa.

Bosna - Litva - 3+ 1p
Germanija - Svedska - 2+ 1p
San marino - moldavija - 3+ 1p
Portugalija - Severna irska - 2+ 1p

za 30 denari 3800 vredi da se proba :)

Русија-1 и 3+
Израел- 1 и 3+
Босна-1 и 3+
Хрватска-1
Ирска-2
Австрија-1
Белгија -1