The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
јас имав за денеска две утакмици ама не ги уплатив некако не ми се идеше да фрчам пари за две утакмици
Real Madrid B-Las Palmas GG&4+
Port Vale-Oxford 1
со овие две утакмици има 5 квота сакав за 200 ама не уплатив!! тоа е
Епа провери ги тикетите мои горе, еден од нив ги имав нив 2 така уплатено + 6 утакмици (кошарка,ракомет,тенис) кои вкупно беа 4,2 квота

За утре, еден оптимистички тикет, онака, 20 уплата - 2113 добивка.

Croatia - Wales
Хрвативе се ѕверови, одат 1-1, ќе дадат и 3-4 гола според мене, а може и 2-1 (1-0) да си оди, без разлика.
Slovakia - Greece
Словачка има две победи дома, одиграа солидно двете партии, а Грциве не ми се нешо убедливи во последно време, добра квота, 2,40 и може да се проба 1.
Switzerland U21 : Germany 21
Првата заврши 1-1 на терен во Германија. При самиот крај заводеа домаќините 1-0 и веднаш 1-1, мислам дека сето тоа беше наместено бидејќи беше мала квота на 1 (1,35 така нешто). Утре и со 1-1, 2-2 можат да одат понатаму Германците, но чисто се сомневам дека би можеле да се коцкааат со тоа.
Belgium - Scotland
Белгија ѕверови, ги решија србите на Маракана, Шкотска ќе направи вака така некоја шанса и мислам дека ќе дадат гол. Моја прогноза = 3-1.
Czech Republic - Bulgaria
Океј старт за нашиве источни соседи, 5 бода после 3 меча. Чешка имаат 4 бода после два меча, а утре мислам дека ќе победат 2-1, 3-1, така нешто и секако да водат прво полувреме.
20 денари... нема да ве осиромашат, а 35 евра добивка и не изгледа така лошо, плус ќе си ги пратите утакмиците и ќе видите шо е како е.
За некој посеризен тикет, ќе ви пишам утре, воглавно тениси и мали квоти, околу 6-7 квота со 100-150 уплата.

EDIT :
Би сакал и Аргентина да ја ставам 2&3+ со Чиле, имаат 3 порази со ред Чилеанците, а Аргентина е во добра форма. Е сега проблем ми е во 2 после полноќ играат, кој ќе ги чека толку касно.

Ќе ги пишам и Германците 2&3+ (2,70), значи ќе дојде околу 8000 вака со 20, 400 квота. Секако, и Аргентинците ќе ги пишеме, ајде.

Еве ја конечната верзија на тикетот, ако испадне некоја од претходните, нека оди у пм се. Иначе 498 квота најновава и конечна која дефинитивно ја пуштам со 20 денари, нема за 2 квота да фатам данокот што важи за 500+ квота