Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Поради таа филозофија, “колку да се прати“, сите пари си ги фрливме :pos: Јас ако ен фатам за квалификациите вторник и следното коло ЛШ, праам гоооолема пауза
т.е. до следното коло и после пак "ако не фатам сега правам пауза"

Поради таа филозофија, “колку да се прати“, сите пари си ги фрливме :pos: Јас ако ен фатам за квалификациите вторник и следното коло ЛШ, праам гоооолема пауза

Подобро со филозофијата колку да се прати отколку да почниме со паузиве секој нареден ден, не за друго, далеку е утре.

Е тука веќе не можам да верувам што ми се случува, последните 5 меча El Tanque Sisley ги игра со максимално 2 гола, денес ги пишам од 0-2 гола и 1-1 уште во 10та минута.

Имам некое предчуство дека Сантос нема да тепа и ќе биде нерешено.. 4.55 е коефициентот за лајвбет во моцарт али касно е веќе нема да стасам :(

Поправно, онака колку да се прати, чисто од досада. 30 уплата - 1257 добивка.

San Francisko - NY Giants H1 (-4,5)
NY Yankeens - Detroit 1 (1,65)
Almeria - Cordoba GG&3+ (2,75)
Danubio - El Tanque Sisley 0-2 (1,90)
Sao Paolo - Figuerense 4+ (2,70)

Првата по гла, 3-0 заврши, абе нека одат да се лечат и фудбали и се, си се заебаваат, ги гледав а ние пари ставаме, не е дека е некоја голема пара ама срамота е, кој го измислил ова проклето нешто само се прашувам.

За утре Real Madrid B 4+ @ 2.25 еве ви статистика и гледајте
http://www.stats.betradar.com/statistics/bet365/?matchid=2835425&language=en
Реал Мадрид ги нема тепано Лас Палмас играле два натпревари и двата ги изгубиле со 3:0 и 2:0 кога и да играат во Понеделник Реал Мадрид се растура со голови ама и прима GG&4+ има 2.55

Aтлетико МГ кој е по онлајн кладење може да проба 1. 0-1 моментално.

Се стокмив да ја пишам со 1 евро 70та минута, ко глеам на wwin ја нема во live betting, јеби га. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom