Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пак иди на такви фејк манифестации...Овде се вртеле 2-1 утакмици ноќеска, јас на Виноскоп мрзнев
Ај наздравје да си ги трошите парите![]()
ти барем си дупелЦЦЦ и ја на Водно еееј.Ми смрзнаа трепките, а да бев дома пари ќе напраев.
Денес изиграв едно од очај за 20 денари, колку да се прати нешто.
Сигурност?Kiel - Constanta H1 @ 1,90
Fenerbahce - Khimki - 153,3+ @ 1,90
Може дигнаја прашина од MyBet за да си ги врата парете од вчера, зошто слушам баеѓи ги искиналеJa gi pustiv za deneska ovie 2 prelazi ama tesko mi se gleda mnogu prasina se digna...ce gi igram i vo zivo !
Утре ќе излезат сите целосна понуда ... за овие се ваљда мали коеф и не знаат со колку хендикеп да ги стават.Што е ова на страницата на Спортлајф ги нема сите утакмици, фалат Чешка-Малта, Англија-Сан Марино, Фарски Острови-Шведска и Холандија-Андора?
http://www.sportlife.com.mk/OnLineBetting.aspx?LCID=30
Ноќеска ги искинаја кладилницеве на Понте Прета 2 у 1.
За денеска, Штутгарт 2 у 1 и Гремио вечер 1 у 2. Не се 100% сигурни, ама у MyBet коефициентите паднаа на 10, а после тоа и ги блокираа.
Кој ги пишал може ќе се усреќи, ја не стигнав...
што да чекаме ојде јабана еве ја 50та минута 0-0чекајте за штудгарт зашто нигде нема лајв скор освен на резултати.ком , а на гугл пребарував неможам да најдам .. што значи можно е да не е апдејтиран![]()