Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Се знае вечер со кој состав ќе настапи Шалке против Оберхаузен ? Гледав на официјалнава страна ништо не најдов ..

Ноќеска ги искинаја кладилницеве на Понте Прета 2 у 1.

За денеска, Штутгарт 2 у 1 и Гремио вечер 1 у 2. Не се 100% сигурни, ама у MyBet коефициентите паднаа на 10, а после тоа и ги блокираа.
Кој ги пишал може ќе се усреќи, ја не стигнав...

Овде се вртеле 2-1 утакмици ноќеска, јас на Виноскоп мрзнев:tapp:
Ај наздравје да си ги трошите парите :)
пак иди на такви фејк манифестации...
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 16:09 ---
ЦЦЦ и ја на Водно еееј. :pos: Ми смрзнаа трепките, а да бев дома пари ќе напраев. :D
Денес изиграв едно од очај за 20 денари, колку да се прати нешто.
ти барем си дупел :pos:

Соломонски Острови-Нова Каледонија 5+ 4.40

На островскиве мечеви секад паѓаат голови па вреди да се проба

Ja gi pustiv za deneska ovie 2 prelazi ama tesko mi se gleda mnogu prasina se digna...ce gi igram i vo zivo !

Ja gi pustiv za deneska ovie 2 prelazi ama tesko mi se gleda mnogu prasina se digna...ce gi igram i vo zivo !
Може дигнаја прашина од MyBet за да си ги врата парете од вчера, зошто слушам баеѓи ги искинале :)
Ја ка отидов више беа блокирани, па дали сум имал среќа што не сум ги пишал или ќе ми иде да гризнем од....ќе видимо :D

Што е ова на страницата на Спортлајф ги нема сите утакмици, фалат Чешка-Малта, Англија-Сан Марино, Фарски Острови-Шведска и Холандија-Андора?
http://www.sportlife.com.mk/OnLineBetting.aspx?LCID=30
Утре ќе излезат сите целосна понуда ... за овие се ваљда мали коеф и не знаат со колку хендикеп да ги стават.

K*р Штутгарт, Х на полувреме :)
Преска бев да ги уплаќам, у Спортлајф беа стопирани, у Бетсити Штутгарт ја немаа у понуда а Гремио беше 5 коеф. и ги уплатив у Златна Копачка на крај и двете беа 9 коеф....ама к*р

Ноќеска ги искинаја кладилницеве на Понте Прета 2 у 1.

За денеска, Штутгарт 2 у 1 и Гремио вечер 1 у 2. Не се 100% сигурни, ама у MyBet коефициентите паднаа на 10, а после тоа и ги блокираа.
Кој ги пишал може ќе се усреќи, ја не стигнав...

Јас ги пишав двете заедно и двете посебно, во Моцарт, 10 квота беше за 2-1 и 1-2, паднала.

Значи едниот тикет се фрла, за другиот ќе видиме кога ќе станам утре ;)

чекајте за штудгарт зашто нигде нема лајв скор освен на резултати.ком , а на гугл пребарував неможам да најдам .. што значи можно е да не е апдејтиран :)

чекајте за штудгарт зашто нигде нема лајв скор освен на резултати.ком , а на гугл пребарував неможам да најдам .. што значи можно е да не е апдејтиран :)
што да чекаме ојде јабана еве ја 50та минута 0-0 :)
http://www.flashscores.co.uk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom