Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
tiket vikend.jpg

Златен тикет, само Plzen умрениве ме паѓаат, а како капак на се, последна ја пишав, онака ради реда. 1,22 им даваат квота во светскиве кладилници и заврши 1-1 мечот, срамота.

Da dae gospod ovie monako 3ta liga da ispadnat :mad: pauziram sea, vtornik juventus i use 2utakmici ke isforsiram na 2000-3000 a ako promasam togas odam na pogolem odmor :LOL:

Ајр да не видет Монако, ме турнаја во минус.. По глуп фудбал немам гледано.

За Х било кога да биди добитно, треба или на полувреме да е Х или конечниот резултат Х?

За Х било кога да биди добитно, треба или на полувреме да е Х или конечниот резултат Х?

Или прво полувреме X, или второ полувреме X. На пример 0-0 полувреме, 2-0 ја фаќаш. 4-1 конечен (3-0) полувреме ја фаќаш бидејќи второто е 1-1. :)

Или прво полувреме X, или второ полувреме X. На пример 0-0 полувреме, 2-0 ја фаќаш. 4-1 конечен (3-0) полувреме ја фаќаш бидејќи второто е 1-1. :)
Нормално дека не. Гледам дека повеќето не го сфаќате типот Х било кога што значи.

Грешка си .. Било кога x е или прво полувреме или конечниот резултат да е x .

Грешка си .. Било кога x е или прво полувреме или конечниот резултат да е x .

Хмм, 100% е така? Не знам, јас мислев дека е ко шо напишав, баш утре ќе прашам во SportLife.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom