Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре кој ќе заебе работа? Барса?Баерн? Или сите фаворити ќе победат.

Барса,Јунајтед,Јуве,Челзи,Баерн прават 7коеф :)

Игор Ј.
Кај ги трефна Долгополов и Хасе на изненадување и двајцата беа згазени од своите противници. :pos: Нема везе не ти се смеам и ја мислев дека Троицки мувларот ќе го изеде ама тепаше, за Долго не мислев дека ќе киксне.
Јас составив еден тениски тикет и ги изиграв скоро сите фаворити, само Јанко-Симон 1 1.60 и Јанкович со хендикеп ја имам и таа е 1.60, тие ми се ризични, другите све се помали коефициенти и знам дека најмалце две ќе заебат ама пишав колку да се прати нешто. :)

Поголем тиквар од Троицки нема, да се чудиш како го тепа Хасе, со кој резултат мислам... невозможно.

Очекував барем сет за Гарсија Лопез, ова беше многу лошо денес.

Пишав јас еден со 80 за 800 само тениси :

Davydenko 1
Seppi - Beneto 9,5+ I set.
Bartoli 1
Robson 1
Rosol 1
Kirche 1
Souza 1
Smyczek 1

Јас сум фан на Барса, но лично мислам дека утре мора да се проба 1Х на Бенфика, сепак Барса ќе се чува за Ел Класико, а и имаше тежок меч во саботата. Но Бенфика беа тапи невидени против Селтик, така да и со втора постава може Барса да тепа со 1-2 разлика.

Според мене ова коло ќе биде коло на фаворитите ..
Баерн , Челзи , Реал 2ки сигурни според мене, Сити т12+ со нивниот напад и одбраната на дортмунд годинава 95% сигурен тип , Јувентус очекувам да се покаже таму за во италија според мене не е толку јак јувентус колку што е слаба лигата . :) Барса може гг3+ да се проба.

Барса, Јунајтед или Валенсија, која од овие вие најсигурна?

пс. Сигурна победа што значеше?

Мислим јуве, не знам имам некој гаден осечај,сеа сите ќе ја играат демек у форма знаеш,а таквите са нај опасни.Ама ја пак ќе си ја играм:).

Мислим јуве, не знам имам некој гаден осечај,сеа сите ќе ја играат демек у форма знаеш,а таквите са нај опасни.Ама ја пак ќе си ја играм:).
Ја па исто имам гаден осечај за Барса.

Јас ќе ги пробам Барса и Манчестер БХ, а за Јуве имам чувство дека ќе заебат баш сега кога сите се сигурни дека ќе тепаат, затоа подобро играјте на голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom