Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикет :) ама гледам веднаш го остраниле правилото од повеќето лиги, сигурно имало поплаки еден тон... Да ти кажам играв и со големите букери порано, но таму ептен се лажев по Live-In Play игрите , следен корнер, следен ас (тенис), жолт, итн, па некој Шкљ лиги, и за мене непознати спортови... и таму губев најмногу пари, а тука на бетадриа нема такви работи, поедноставно е помала понуда, помирна ми глава...како за по кежуал играч како мене е океј... фала на совет ипак :)
Да ама може да ги вадиш преку картичка или на бакна ги вадиш ??? не можеше преку картичка да се вадат мислам .

Да ама може да ги вадиш преку картичка или на бакна ги вадиш ??? не можеше преку картичка да се вадат мислам .
Прв пат кога вадиш мора преку банка, од следниот пат можеш како сакаш... Мада мене не ми треба ова, јас само ставам :D

Прв пат кога вадиш мора преку банка, од следниот пат можеш како сакаш... Мада мене не ми треба ова, јас само ставам :D
Подобар совет ќе ти дам поарно уплаќај си во кладилница ем поголеми коефиценти имаш од овие гомнариве бетадриа ..барем да вредеа малце повеќе да даваа некои бонуси .

Dijon : Ajaccio GFCO 1
Amiens : Bastia CA 1
Chelsea : Atl. Madrid 1 Dupla Pobeda
AGOVV : De Graafschap 2-4 gola
Le Havre : Monaco GG Pvo Poluvreme
MVV : Telstar 4+

18:00 Минхен 1860 - Дуизбург 1 1.65 хендикеп -1 2.55 1-1 2.6 1-1&3+ 3.55 дупла победа 1 4.35

Минхен 1860 можеби го имаат најјакиот состав во Бундес 2(барем на хартија) и се очекува да се промовираат во Бундес. Победија дома и имаат две нерешени на гости, и играат со убедливо последниот Дуизбург. За овој натпревар ке бидат без Ајгун (централен дефанзивец) и Макос(средина).

Дузибург со многу проблеми во составот и без тренер. Договорија нов тренер кој треба да дојде од Дармштад но дури наредната недела. За дуелот во Минхен можно е претседателот на клубот да седне на клупата.
Дуизбург без:
Injured: Julian Koch (defender 0/0), Antonio da Silva (midfielder 2/0) Timo Perthel (defender 0/0), Jurgen Gjasula (midfielder 0/0), Hoffmann (defender 2/0), Exslager (striker 2/1), Bollmann (defender 0/0); Да Силва е неизвесен!
suspended: Adli Lachheb (defender 2/0), Baljak (fw) inj, Pamic (cmf).
Дуизбург се очајни и без тие играчи и имаат гол разлика од 2:9 на 3 меча.

scaled.php

Монако :facepalm: од 0-2 ја играш и до 70 минута 1-0 само што си реков уште еден гол максимум паѓат ете ги клошарите да не закаснат 2-1 :@

18:00 Минхен 1860 - Дуизбург 1 1.65 хендикеп -1 2.55 1-12.6 1-1&3+ 3.55 дупла победа 1 4.35
(1:0)3:0
Аирбус - Бала Таун 1 2.4
(1:0)1:0
:coffee:

За утре 17:00 Лион - Валенсиен 1 1.6

ПСЖ имаат тешко гостување кај Лил(кои што се изморени од двомечот со Копенхаген). ПСЖ на хартија го имаат најакиот состав ама сеуште не се уиграни и не им се сите нови засилувања на располагање. Не го почнаа рвенството најдобро а и не очекувам утре да биде поинаку. Плус имаат многу тешка група во ЛШ + куп во Франција.
Тука гледам шанса за Лион да направи поголема предност во првиот дел од првенството и да го искористи лошиот старт и форма на ПСЖ. Имаат лесна група во ЛЕ и би требало да се фокусираат на лигата и да ја освојат по подолга пауза. Имаат +4 од 3 кола и можат уште многу да ја зголемат до крајот на полусезоната. Се надевам дека Лион ке го согледаат ова и ке го искористат.

Јас оваа година ке го форсирам Лион на домашен терен и на гостувањата со послабите тимови.

Еве неколку тикетчињ,ова чисто онака на заебанција.
њукасал 1
манчестер јунајтед 2
лацио 1
интер 1
марсеј 1
ливерпул 1
за 20, 1,130

сент паули 1
рубин казан 1
динамо загреб
Марибор 1
слован братислава 1
сасуло 1
Милан 2
Тулуз 1
Ливерпул 1
галатасарај 2
за 20, 2,300
Толку за денеска утре следува нова тура:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom