Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Знам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикет :) ама гледам веднаш го остраниле правилото од повеќето лиги, сигурно имало поплаки еден тон... Да ти кажам играв и со големите букери порано, но таму ептен се лажев по Live-In Play игрите , следен корнер, следен ас (тенис), жолт, итн, па некој Шкљ лиги, и за мене непознати спортови... и таму губев најмногу пари, а тука на бетадриа нема такви работи, поедноставно е помала понуда, помирна ми глава...како за по кежуал играч како мене е океј... фала на совет ипак :)
Да ама може да ги вадиш преку картичка или на бакна ги вадиш ??? не можеше преку картичка да се вадат мислам .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Да ама може да ги вадиш преку картичка или на бакна ги вадиш ??? не можеше преку картичка да се вадат мислам .
Прв пат кога вадиш мора преку банка, од следниот пат можеш како сакаш... Мада мене не ми треба ова, јас само ставам :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Прв пат кога вадиш мора преку банка, од следниот пат можеш како сакаш... Мада мене не ми треба ова, јас само ставам :D
Подобар совет ќе ти дам поарно уплаќај си во кладилница ем поголеми коефиценти имаш од овие гомнариве бетадриа ..барем да вредеа малце повеќе да даваа некои бонуси .

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Dijon : Ajaccio GFCO 1
Amiens : Bastia CA 1
Chelsea : Atl. Madrid 1 Dupla Pobeda
AGOVV : De Graafschap 2-4 gola
Le Havre : Monaco GG Pvo Poluvreme
MVV : Telstar 4+

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
18:00 Минхен 1860 - Дуизбург 1 1.65 хендикеп -1 2.55 1-1 2.6 1-1&3+ 3.55 дупла победа 1 4.35

Минхен 1860 можеби го имаат најјакиот состав во Бундес 2(барем на хартија) и се очекува да се промовираат во Бундес. Победија дома и имаат две нерешени на гости, и играат со убедливо последниот Дуизбург. За овој натпревар ке бидат без Ајгун (централен дефанзивец) и Макос(средина).

Дузибург со многу проблеми во составот и без тренер. Договорија нов тренер кој треба да дојде од Дармштад но дури наредната недела. За дуелот во Минхен можно е претседателот на клубот да седне на клупата.
Дуизбург без:
Injured: Julian Koch (defender 0/0), Antonio da Silva (midfielder 2/0) Timo Perthel (defender 0/0), Jurgen Gjasula (midfielder 0/0), Hoffmann (defender 2/0), Exslager (striker 2/1), Bollmann (defender 0/0); Да Силва е неизвесен!
suspended: Adli Lachheb (defender 2/0), Baljak (fw) inj, Pamic (cmf).
Дуизбург се очајни и без тие играчи и имаат гол разлика од 2:9 на 3 меча.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Монако :facepalm: од 0-2 ја играш и до 70 минута 1-0 само што си реков уште еден гол максимум паѓат ете ги клошарите да не закаснат 2-1 :mad:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
18:00 Минхен 1860 - Дуизбург 1 1.65 хендикеп -1 2.55 1-12.6 1-1&3+ 3.55 дупла победа 1 4.35
(1:0)3:0
Аирбус - Бала Таун 1 2.4
(1:0)1:0
:coffee:

За утре 17:00 Лион - Валенсиен 1 1.6

ПСЖ имаат тешко гостување кај Лил(кои што се изморени од двомечот со Копенхаген). ПСЖ на хартија го имаат најакиот состав ама сеуште не се уиграни и не им се сите нови засилувања на располагање. Не го почнаа рвенството најдобро а и не очекувам утре да биде поинаку. Плус имаат многу тешка група во ЛШ + куп во Франција.
Тука гледам шанса за Лион да направи поголема предност во првиот дел од првенството и да го искористи лошиот старт и форма на ПСЖ. Имаат лесна група во ЛЕ и би требало да се фокусираат на лигата и да ја освојат по подолга пауза. Имаат +4 од 3 кола и можат уште многу да ја зголемат до крајот на полусезоната. Се надевам дека Лион ке го согледаат ова и ке го искористат.

Јас оваа година ке го форсирам Лион на домашен терен и на гостувањата со послабите тимови.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Еве неколку тикетчињ,ова чисто онака на заебанција.
њукасал 1
манчестер јунајтед 2
лацио 1
интер 1
марсеј 1
ливерпул 1
за 20, 1,130

сент паули 1
рубин казан 1
динамо загреб
Марибор 1
слован братислава 1
сасуло 1
Милан 2
Тулуз 1
Ливерпул 1
галатасарај 2
за 20, 2,300
Толку за денеска утре следува нова тура:).

Kajgana Shop

На врв Bottom