Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наполи кој добро се покажаа во предсезоната ,се голем залак за Палермо, најмногу нула да извлечат сицилијанците. Стај и 1000 на X .Наполи ја чекам за 4500 утре 2-јка со 50 денари уплатено ливче...дај ваш предлог кажете ми како да ја покријам како е најпаметно според вам а знаејќи дека за 1X коефициентот се движи околу 1.5
Тенис.Викаат тенисерите многу пари заработувале3 коефициент дајте нешо за мн паринеам идеја шо да играм
![]()
Шахтјор 1-1&3+ има 1,7. Или 1&3+ има 1,6. Одлично почнаа, дома во новата сезона имаат 3 победи со гол разлика 11-1. Се освен убедлива победа на Шахтјор е изненадување.3 коефициент дајте нешо за мн паринеам идеја шо да играм
![]()
ПСЖ, Интер, Реал, Барса, Рома, ЦСКА Москва, одприлика овие можеш да ги стаиш, би требало да има 5 коефициент, не пресметував со дигитронДајте за утре нешто за поголем влог. Коефицент околу 5 барем.
Избегнија Вардар.Можно е да им дадат бодче на Тетекс.јас сакам да ги пишам
реал 2
партизан 1
вардар 1
коеф е околу 2 и ќе лупам 6000 денари.
реал не верувам два пати да кикса од старт
партизан некни изгуби, исто и вардар... нивните противници се катастрофа, па вреди да се проба!!!