Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наполи кој добро се покажаа во предсезоната ,се голем залак за Палермо, најмногу нула да извлечат сицилијанците. Стај и 1000 на X .Наполи ја чекам за 4500 утре 2-јка со 50 денари уплатено ливче...дај ваш предлог кажете ми како да ја покријам како е најпаметно според вам а знаејќи дека за 1X коефициентот се движи околу 1.5
 неам идеја шо да играм
 неам идеја шо да играм 
Тенис.Викаат тенисерите многу пари заработувале3 коефициент дајте нешо за мн паринеам идеја шо да играм

Шахтјор 1-1&3+ има 1,7. Или 1&3+ има 1,6. Одлично почнаа, дома во новата сезона имаат 3 победи со гол разлика 11-1. Се освен убедлива победа на Шахтјор е изненадување.3 коефициент дајте нешо за мн паринеам идеја шо да играм

ПСЖ, Интер, Реал, Барса, Рома, ЦСКА Москва, одприлика овие можеш да ги стаиш, би требало да има 5 коефициент, не пресметував со дигитронДајте за утре нешто за поголем влог. Коефицент околу 5 барем.
 . Можеш Интер да не го ставаш бидејќи навивачки ти го кажав, исто и ПСЖ ме копка, ако игра Ибра тогаш мислам дека ќе тепаат, време им е после две нерешени.
. Можеш Интер да не го ставаш бидејќи навивачки ти го кажав, исто и ПСЖ ме копка, ако игра Ибра тогаш мислам дека ќе тепаат, време им е после две нерешени.Избегнија Вардар.Можно е да им дадат бодче на Тетекс.јас сакам да ги пишам
реал 2
партизан 1
вардар 1
коеф е околу 2 и ќе лупам 6000 денари.
реал не верувам два пати да кикса од старт
партизан некни изгуби, исто и вардар... нивните противници се катастрофа, па вреди да се проба!!!