Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Полска отпаѓа во 1/4 финале @2.6 во Моцарт
Mислам дека можат до едно од првите две места во групата, а понатаму против Германија или Холандија тешко.

Шведска отпаѓа во 1/4 финале@4
Според кладилниците аутсајдер во група Д, не и според мене, со една ослабена Англија и Украина, па и Франција не е непобедлива можат до второ место, а во 1/4 против Шпанија(се надевам) ќе отпаднат.

Ван Перси најдобар стрелец@ 10
Нешто од ова ќе пробам пред почеток на ЕП.
Јас пак спротивно мислам дека Франција ќе ја потценат многумина и дека ќе изненади. Уплатив Франција за шампион, 12 е коеф. За најдобар стрелец добро е да се типува некој од Холандија или Германија. Со оглед на тоа што Клосе е веќе стар и Гомез добива повеќе шанса во прва постава мислам дека тој е најдобар избор. За Холандија и не знам дали може некој конкретен играч да се истури од голови пошто тие играат тимски и имаат повеќе играчи кои даваат голови: Робен. ВДВ, Перси, Хунтелар. Ако веќе морам да бирам еден би го избрал Хунти ;)

Спорт Лајф , и ваљда според погорниот коментар -Моцарт.
Не барајте Златна ниту Бет Сити нема ништо.
Има и во Вил Хил. И тоа има коеф. за сите три кола по групи. Не е лошо за последното коло да се изиграат фаворитите уште од сега оти може да се случи ако им треба, да паднат после коеф.

Јас пак спротивно мислам дека Франција ќе ја потценат многумина и дека ќе изненади. Уплатив Франција за шампион, 12 е коеф. За најдобар стрелец добро е да се типува некој од Холандија или Германија. Со оглед на тоа што Клосе е веќе стар и Гомез добива повеќе шанса во прва постава мислам дека тој е најдобар избор. За Холандија и не знам дали може некој конкретен играч да се истури од голови пошто тие играат тимски и имаат повеќе играчи кои даваат голови: Робен. ВДВ, Перси, Хунтелар. Ако веќе морам да бирам еден би го избрал Хунти ;)
Не вреди да се игра Гомез најдобар стрелец, само 5 коефициент...а воопшто не ми изгледа дека може да дојде до тој примат.

Утре ќе треба со петлите да се стане , за да се уплати овој меч:

11.00h Ferrer - Granollers -27.5 gemovi @1.90

Колку % сигурна за макс бет?

Jас сингл не ја играм , ќе ја врзам со другите . За сигурност околу 70 посто.
Ферер го збриша јужњи кој беше во страшна форма со 6-0 6-2 6-2 . Така да на таа карта играм.
Голем борец е и нема загубена топка за Ферер.
Овој Грањолерс не ми се допаѓа баш како игра. Е сега шпанец е , може добро се познаваат , па да му пружи поголем отпор.

Ако има добра квота за 3-0 во сетови , мавајте.

Александар Кержаков најдобар стрелец уплата 200 добивка 10.000 :)

За вечер Бостон-Мајами 1 (2.04) во Бетсити !

Jас сингл не ја играм , ќе ја врзам со другите . За сигурност околу 70 посто.
Ферер го збриша јужњи кој беше во страшна форма со 6-0 6-2 6-2 . Така да на таа карта играм.
Голем борец е и нема загубена топка за Ферер.
Овој Грањолерс не ми се допаѓа баш како игра. Е сега шпанец е , може добро се познаваат , па да му пружи поголем отпор.

Ако има добра квота за 3-0 во сетови , мавајте.
1.02 e за победа на Ферер, мал ќе е коефициентот за 3-0.
Инаку Гаскет игра одлично ќе играм да го победи Мареј 2,3-2,4 се движи.
Типсаревиќ-Алмагро некој тип ? Неам глеано ниеден како играат до сеа.

1.02 e за победа на Ферер, мал ќе е коефициентот за 3-0.
Инаку Гаскет игра одлично ќе играм да го победи Мареј 2,3-2,4 се движи.
Типсаревиќ-Алмагро некој тип ? Неам глеано ниеден како играат до сеа.
5 сета. + на гемови, независно која е границата.

Типови Бразил некој велеше да победи, јас и други убедени во голеадата...
Не загубив многу пари во никој случај, само 50че имав... ама многу ме зачуди.
Бразил 2
Шпанија 1
Севкупно 3 погодока... не иде. :facepalm:

Tsonga J.W.
1.80
2.00
Wawrinka S.
6:4,7:6,3:6,3:6,4:2
2 : 2
Del Potro J.M.
1.80
2.00
Berdych T.
7:6,1:6,6:3
2 : 1

Абе можно е ова? прекинати се , ама има шифри и коефициент за да се играат... 1.80 за Цонга која во решавачки сет вод 4-2 :eek: , и за Дел Потро , води 2-1 у сетови 1.80 o_O

Tsonga J.W.

1.80

2.00

Wawrinka S.
6:4,7:6,3:6,3:6,4:2
2 : 2

Del Potro J.M.

1.80

2.00

Berdych T.
7:6,1:6,6:3
2 : 1

Абе можно е ова? прекинати се , ама има шифри и коефициент за да се играат... 1.80 за Цонга која во решавачки сет вод 4-2 :eek: , и за Дел Потро , води 2-1 у сетови 1.80 o_O
Кај има 1.80 за цонга ? пуштај го одма сингл .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom