Спорт лајф, на нет тоа гледам од сабајле, еве излезе додатокот, ги нема таму, но на страната сеуште стојат, но со истите шифри од вчера, по се изгледа нема да примат уплата... Ту гуд ту би труКај има 1.80 за цонга ? пуштај го одма сингл .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спорт лајф, на нет тоа гледам од сабајле, еве излезе додатокот, ги нема таму, но на страната сеуште стојат, но со истите шифри од вчера, по се изгледа нема да примат уплата... Ту гуд ту би труКај има 1.80 за цонга ? пуштај го одма сингл .
Иначе 1.25 е на интернет да ја уплатиш за цонга да победи.Спорт лајф, на нет тоа гледам од сабајле, еве излезе додатокот, ги нема таму, но на страната сеуште стојат, но со истите шифри од вчера, по се изгледа нема да примат уплата... Ту гуд ту би тру![]()
Утре ќе треба со петлите да се стане , за да се уплати овој меч:
11.00h Ferrer - Granollers -27.5 gemovi @1.90
Нешто на изненадување денес
Djokovic-Tsonga -2 @4.00
Federer-Del Potro -1 @1.35
Miami-Boston - 2 @3.70
За утре ALL IN на Самдорија
Зашто самдориа утре?
ITALIJA: Serie B - Playoff 06.06.20121st legSampdoria-Varese 20:45За влез у Сериа А
2.1 ? шознам, јас иако сум за Самп овде, сепак оваа сезона 2 пати победи Варезе во меѓусебниот дуел. 3-1 дома и 0-1 у гости . Така да ќе размислам уште до утре дали да ја играм 1 или да ја скокам.mrdnata rabota na bet365 za samdoria dava 1.66 a na betcity 2.1 za da vlezat vo prva liga![]()
Ова све на исти тикет или сингл?Uste sega uplateno za 100-ce
Spanija i Italija odat vo 1/4 finale @1.80
Germanija i Holandija odat vo 1/4 finale @1.95
Spanija prva vo grupata @1.55
Danska posledna vo grupa @ 1.60
Irska posledna vo grupa @1.75
Grcija posledna vo grupa @ 2.50
Grupa B dava 16+ golovi @1.85
Grupa C dava 15+ golovi @1.90
Се на еден тикет има се објаснето како се играОва све на исти тикет или сингл?
Во која кладилница?