Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Работат утре кладилниците ?? јас за први мај планирам да одам во кладилница :D

тоа е вистински комарџија:D..или земи си го решото и пол кило свинско и испржи си скара пред кладилница исто ќе ти биди:D

тоа е вистински комарџија:D..или земи си го решото и пол кило свинско и испржи си скара пред кладилница исто ќе ти биди:D
Бев јас го прославив први мај викендов .. глупаво е испаднат во вторник .. а денеска испити на фак , среда пак и само еден ден вака викенд најубаво .. не ми одговоривте ке работат утре некоја кладилница ?
--- надополнето: 30 април 2012 во 23:40 ---
1-1:D
--- надополнето: 30 април 2012 во 23:38 ---

:mad: 1-1
Виетнам со фудбал немаат една допирна точка .. таму да постават обложување колку луѓе ке погинат денес .. 3.5 + или - :D

Бев јас го прославив први мај викендов .. глупаво е испаднат во вторник .. а денеска испити на фак , среда пак и само еден ден вака викенд најубаво .. не ми одговоривте ке работат утре некоја кладилница ?
никаде не видов да пишува дека не работат можно е да им скратено работното време

никаде не видов да пишува дека не работат можно е да им скратено работното време
Чим е така добро е :D
Уште од денес да ви кажам за во недела почнува Исландска лига.. 2+ I на систем 4/6 со 3 фиксој на 200 ден уплата секое коло .. од 30 кола 10 излагаат минимум 2+ I.лани ги пратев цело време фатив 3-4 пати вака 4/6 и на едно ливче еднаш 6/6 со 50 ден 4000 :D

Lukoil Academic - Chernomorets T2 -62.5 1.85 3/10
Да не мислите дека само така ги лупам типојте
За Лукоил нема шо да кажвам многу најдобар тим во Бугарија со Докузовски кој е специјалист за одбрана играат во првиот меч годинава во плејофот против умрените Черноморец кој има 3 победи во цело првенство.Не гледам како би дошле до 63 коша против далеку појакиот Лукоил + ако се земат мегусебните годинава 87 : 53 93 : 59 62 : 80 63 : 117
Искрено се двоумам помегу два типа овој и 1 со хендикеп(30.5) мегутоа ке се одлучам најверојатно за првиот

Како се игра плеј-офов во Холандија 2 ако може некој да објасни? Од овие шо играат осумте екипи, само една накрај оди прва лига?

Како се игра плеј-офов во Холандија 2 ако може некој да објасни? Од овие шо играат осумте екипи, само една накрај оди прва лига?
играат од 2-5 : 2со5 и 3со4 дома/гости и победниците играат во финале победникот од ова финале игра со претпоследниот од холандија 1 бараж , од 6-9 се екипи кои изиграле најдобро во 4те периоди и играат меѓусебе 6со9 и 7со8 исто дома/гости и победниците играат финале и победникот игра бараж за прва лига со третиот одоздола од прва лига . вака мислам дека е .

Lukoil Academic - Chernomorets T2 -62.5 1.85 3/10
Да не мислите дека само така ги лупам типојте
За Лукоил нема шо да кажвам многу најдобар тим во Бугарија со Докузовски кој е специјалист за одбрана играат во првиот меч годинава во плејофот против умрените Черноморец кој има 3 победи во цело првенство.Не гледам како би дошле до 63 коша против далеку појакиот Лукоил + ако се земат мегусебните годинава 87 : 53 93 : 59 62 : 80 63 : 117
Искрено се двоумам помегу два типа овој и 1 со хендикеп(30.5) мегутоа ке се одлучам најверојатно за првиот

кај те видов , кај се запустив :facepalm: . ти ибам бугарите смрдени , ми отиде златен коефицеинт Матошевич . :mad:

кај те видов , кај се запустив :facepalm: . ти ибам бугарите смрдени , ми отиде златен коефицеинт Матошевич . :mad:
Еднаш ке ги пишам и ке дадат над 62 коша ТАТАРИТЕ:mad::mad::mad: а планирав да ја играм 1/4 со хендикеп обично од почеток ги јадат
за четврток уште од денес ја уплатив

Миовени - Конкордија 2 2.00 коеф 7/10

дај кажете кај има украински парови за игра?
секаде само 2 парови даваат, а другите ги нема... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom