Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Какви коефициенти фатив денес,штета со ГРЕШНО распоредени ми беа :)
Ај се надевам дека ливчево со утешна награда ќе го фатам :)
--- надополнето: 11 април 2012 во 21:57 ---
Абе имав чувство дека ќе зафркни манчестер јунајтед и пак ги пишав

Некако мислам дека вечер Јунајтед нема да тепаат.
Имаат 8 бода предност а на Виган им требаат поени.
Се надевам дека сум предомислил некого во последен момент

По 2-3 месечна суша фатив и јас едвај некако - Рома 1, Јуве 1, Монтпеље 2, Сити 1-1 & 3+ и Шалке ГГ3+
За 200 ---> 6800

На друго само Баерн ме падна ГГ, да ти се плукнам во Робен

Интер 1 како планина, пошто мора да се догрепчиме до 3 место, а и формата ни е во нагорна линија, посебно играта ни е крената со страмачиони, се игра на гол повеќе со отворен фудбал 4-3-3 формација.
3+ е исто добра опција со оглед на тоа дека во последните 2 кола примивме 6 гола а дадовме 7.
Ја ќе ја комбинирам, 1 и 3+, ем навивачки boost ќе фанат од мене :))
Мислам муабетов се зафркаваш или .. кој интер бе какво 3то место .. ке си почекаат оваа година ко јувентус лани шо си почека годинава ништо од интер .. 1 играч ги кошташе ова шо ги снајде ! златен ето .
--- надополнето: 11 април 2012 во 11:53 ---

Малце шшшшшшт другпат, и коментари за типови на таа шо ти уплаќа у спортлајф да и кажуеш, а не на темава да тролаш!

Малце шшшшшшт другпат, и коментари за типови на таа шо ти уплаќа у спортлајф да и кажуеш, а не на темава да тролаш!
Добро добро се истаја со пеналот ..али за во лига на шампиони немаат шанси другар.. т.е ке видиме дали и европа лига ке играат..

Денес кладилнициве си ги вратија парите од вчера :mad:
Е шо си ги вратија, се излезе пак освен Манчестер, мада и него доста го играја како и мене :facepalm: а си имав Интер 1&3+, Арсенал 2&3+, Рома ГГ3+, Реал кај да е еве че влези 2&3+...уште си излегоа Андерлехт, Валенсија, Монпеље, Јуве...шо сакате појче?

Катастрофа денес резултативе, немам коментар. Кој стигна, зафркна.

Го зголемуваа константно коефициентот за Реал Мадрид, логично беше да заврши 1 или X но премногу се оние кои не испаднаа според очекувањата денес, премногу сензации и затоа ќе си тепа Реал :)

Како бе си ги вратија ? Валенсија, Леверкузен, Сити, Арсенал, Генк, Хеист, Монпеље, Интер, Јувентус, Парма, Ајакс, еве го сеа и Реал.. На оние што стварно им требаше бодови и требаше да тепат, тепаа скоро сите. Е викендот што измина попара беа резултатите, тогаш може да се каже дека си ги вратија.

Деп.Кито momentalno 2-0 90min
за утре
Арсенал Т22+ 1,6
Фиорентина 1 1,75
Леверкузен 1 1,45 може и 1&3+
Ова мислам нема кај да бега:D и како тикет и како сингл
Фиорентина :mad::mad::mad: mojt nekoj da mi kazit zs mu go ponistija golot:mad: :mad::mad:

rsww05.jpg

Ne reskirav na 1000den i vaka e dobro :P

Сите фативте само ја не можам да фатам, два дена по ред една ме бутка.
Малер голем (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom