- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.279
- Поени од реакции
- 5.532
За монпеље се мислам x да ја ставам давајте некои совети и некои посигурни утакмици иде викенд да се опариме па да пиеме малце
Денес беше денот Д за праење пари 90% влегоа утакмициве така да утре треба да ги вратат парите назад кладилницивеЗа монпеље се мислам x да ја ставам давајте некои совети и некои посигурни утакмици иде викенд да се опариме па да пиеме малце
порано шо не станеш?Нешто добро за денес?
Мислам муабетов се зафркаваш или .. кој интер бе какво 3то место .. ке си почекаат оваа година ко јувентус лани шо си почека годинава ништо од интер .. 1 играч ги кошташе ова шо ги снајде ! златен ето .порано шо не станеш?
Ај еве како за тебе ќе пробам денеска итаљантцко да ти истипувам.
Интер 1 како планина, пошто мора да се догрепчиме до 3 место, а и формата ни е во нагорна линија, посебно играта ни е крената со страмачиони, се игра на гол повеќе со отворен фудбал 4-3-3 формација.
3+ е исто добра опција со оглед на тоа дека во последните 2 кола примивме 6 гола а дадовме 7.
Ја ќе ја комбинирам, 1 и 3+, ем навивачки boost ќе фанат од мене )
Нема врска кој играл подобро кој не .. ги гледав сите утакмици последниве 3-4 години и на сите звезда играше поубаво од партизан имаја и посед на топка и све али партизан победуваше .. на последниов дуел се случи обратно .. партизан играше звезда победи .. вечерва пролаз на звезда во финале на купот .. освен ако не намести толе нешто ..Дечки гледам Партизан кецот 2.00 коефициент го даваат што според мене е поклон...Партизан беше многу подобра екипа и на Маракана каде направи безброј шанси но немаа среќа..сигурен сум утре дека ќе победат барем еден разлика во својата ЈНА пред преполни трибини и осоколени од Гробари ќе издвојуваат победа
Во која копачка има од 2-4 гола тип?Интер - 1
Леверкузен - 1
Јунајтед - 2
Арсенал - 2
Реал М - 2
Билбао - 2-4
Леванте- 2-4
Хофенајм - 2-4
Мој тикет!
оклоу 25 коеф има!
Имаш во спортлајф , во премиер .за во копачка не знамВо која копачка има од 2-4 гола тип?
Нема во никоја.Во која копачка има од 2-4 гола тип?
Мислев кладилница де јас па копачка...Имаш во спортлајф , во премиер .за во копачка не знам
Спорт лајф, АС Спорт, Барса, ПремиерМислев кладилница де јас па копачка...