Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Atlanta - Washington 2 koef 5.0 (nemaat pobeda pa gi brkam )
Совет од мене немој.
Вол им е уште повреден, немам прочитано кога ќе се врати, а они со него се слаби, без него се трагедија. Ќе тепаат еднаш, мора и тоа да се случи, ама кога ќе биде којзнае.

Capture.PNG
коеф 11.05 плус на бет365 даваат бонус 10% за погодени 4 врзани.

Совет од мене немој.
Вол им е уште повреден, немам прочитано кога ќе се врати, а они со него се слаби, без него се трагедија. Ќе тепаат еднаш, мора и тоа да се случи, ама кога ќе биде којзнае.
Vekje gi staev brat...sepak fala na sovet znam deka se kjori ali neka trcaat..naredna doma ke gi igram na pogolem vlog :)

Филаделфија 2ка може и 2хен

Кливленд е без Ирвинг кој им е цел тим..

Анжи - Удинезе 1
Лацио - Тотенхем ГГ
Минхенгладбах - Лимасол 1-1
Њукасл - Маритимо 1

Што мислите?

Ги чекам уште Индијана 1 и Атланта 1
Не следам многу Нба па дека играм на голем влог барам мали коеф.
Што мислите ке тепаат?

Ги чекам уште Индијана 1 и Атланта 1
Не следам многу Нба па дека играм на голем влог барам мали коеф.
Што мислите ке тепаат?
Wizzards немаат победено сеуште во NBA (0-9 скор досега), па Атланта може ќе се намачи мора да тепаат овие кога тогаш.

Може некој да ми каже страница за повредени и суспендирани играчи на тимовите, барем од овие појакиве лиги а таа да не е soccerway.com? :)

Може некој да ми каже страница за повредени и суспендирани играчи на тимовите, барем од овие појакиве лиги а таа да не е soccerway.com? :)
Зависи за кои лиги бараш за Англиското имаш дури и на оваа играта фантази шо е, за другиве не знам зато шо послабо ги пратам имаше ама ако не се лажам на страната на спортлајф.Најрелевантни извори официјалните страни на клубовите или лигата + спортски портали и весници може таму да се најде многу лесно и дополнителни информации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom