Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во СпортЛајф билтенот ја пишува денес во 19:30Се игра на 23-ти во 4 часот!
Совет од мене немој.Atlanta - Washington 2 koef 5.0 (nemaat pobeda pa gi brkam )
Vekje gi staev brat...sepak fala na sovet znam deka se kjori ali neka trcaat..naredna doma ke gi igram na pogolem vlogСовет од мене немој.
Вол им е уште повреден, немам прочитано кога ќе се врати, а они со него се слаби, без него се трагедија. Ќе тепаат еднаш, мора и тоа да се случи, ама кога ќе биде којзнае.
Wizzards немаат победено сеуште во NBA (0-9 скор досега), па Атланта може ќе се намачи мора да тепаат овие кога тогаш.Ги чекам уште Индијана 1 и Атланта 1
Не следам многу Нба па дека играм на голем влог барам мали коеф.
Што мислите ке тепаат?
Зависи за кои лиги бараш за Англиското имаш дури и на оваа играта фантази шо е, за другиве не знам зато шо послабо ги пратам имаше ама ако не се лажам на страната на спортлајф.Најрелевантни извори официјалните страни на клубовите или лигата + спортски портали и весници може таму да се најде многу лесно и дополнителни информацииМоже некој да ми каже страница за повредени и суспендирани играчи на тимовите, барем од овие појакиве лиги а таа да не е soccerway.com?![]()
betinfo.ccМоже некој да ми каже страница за повредени и суспендирани играчи на тимовите, барем од овие појакиве лиги а таа да не е soccerway.com?![]()
bese 17-0, 21-2Видете Орландо - Детроит 3/4 како е![]()