Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен ГГ, досега немаат примено гол. Денес нема бегање.

Интер ГГ3+.

Хановер играат сабота со Баерн, еден ден одмор само. Најавија дека ќе одмараат клучни играчи, немој некој кец да ја играл.[/quote
Нема врска тоа шо ке играат со Баерн во сабота.За Хановер нема да играат Диуф поради повреда и Хусти кој ке одмара.Читав оти може и голманот Цилер да не брани туку да брани вториот голман Милер. :)Искрено не знам дали да ја играм и јас но би требало да го совладаат Твенте кој одамна се отпишани од европалигата...

Цска-Партизан-H2 14,5 не ми се верува цска да запнуваат и да го толчат братскиот клуб до бесвест..
Лацио-Тотенхем-X2 1.50 овде на двете X му одговара и не верувам двете екипи да си ги кршат нозете..можеби и од нула до два гола ќе биди.
Казан-Интер 1X 1.25 тука нема некој посебен коментар.
Минхенгладбах-Аел-1 1.30 Минхенгладбах нема друг избор освен да победи на овој натпревар на домашен терен против далеку послабиот противник од кипар
Пред 3-4 години ЦСКА му пушти на Партизан победа во Москва, истото го стори и Пао во Атина така да денес според мене сигурица е ЦСКА-Партизан H2, за похрабрите може и чиста 2ка, ништо чудно да им ја пуштат на Партизан бидејќи ЦСКА не може да биде прва, треба да победи во Барселона со над 20 разлика што е невозможно така да не им е битно дали ќе загубат една дома. Вујошевич до пред година дена беше тренер на ЦСКА и могуче е да има некоја дубара денес. :)

Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00

Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.

едит : gg3+ @2.30 за на тикет

Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00

Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.

едит : gg3+ @2.30 за на тикет
Дај ова листиве на прелази во Европа, од кај ги копаш, да видам кој се други во топ10, кој да ги бркам :D

Има некој предлог за 4 утакмици 3+....или 5, колку и да треба за 10 коефициент.

Basel - Sporting gg3+
Rubin - Inter 1
Lazio - Totthenham gg3+
Metalist - Leverkusen gg3+
Liverpool - Y. B. gg3+
Steaua - Stuttgart 2
Hannover - Twente 2
Go pecnav ova od kurtasak..... kvota 431 :свиркам:

Basel 1
PSV 1
CSKA Moskva (kosarka) + ( 143.5 )
Moenchengladbach 1
Fenerbahce (kosarka ) + ( 150.5 )

Дај ова листиве на прелази во Европа, од кај ги копаш, да видам кој се други во топ10, кој да ги бркам :D

Kакво копање бе , ме навреди сега :mad:
Тоа сам го дознаваш , со пратење на резултати 3-4 години во низа во сите можни лиги :pos:

Lazio-Spurs GG3+ 2.45
Videoton-Genk 2 2.60
Modo-HV71 2 2.20
Sparta P.-Lyon 1x 1.29

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom