Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пу што убоо си излегоа ,кој ме тераше да ѓи играм умрените зенит бе:mad:

Ехх мој Реале, не да ја закопаше онај Роналдо онде и 0-2 да си беше... мамето!
Само таа ме турна појче прво :(

Atlanta Hawks - Washington Wizards Over/UnderTotal Points by Away Team - Including overtime Your bet: Under 86.5 1.9
Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers Over/UnderTotal Points by Home Team - Including overtime Your bet: Over 89.5 1.9
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers Over/UnderTotal Points by Home Team - Including overtime Your bet: Under 99.5 1.9

Пробајте го ова на поситно кој сака ако играте онлајн јас го изиграв во систем 2/3 со 5 евра

DSC00111.jpg

DSC00112.jpg

На едно ги изиграв скоро сите утакмици вечерва (сите освен Порто) и е фатено. Вака со двознаци не било лошо да играш пак се бере 18 вк. коеф. :cool:

За другото ќерката на Роки да му ја ебам, глувтар глуп жабарски!!! :mad:

Браос,чекаше па да ме цитираш,ја ти пишав затоа што не беше излезен, тикетот,инаку со здравје да си ѓи трошиш парете.

Сакаше да се прајш паметен зато а не дека не беше излезен тикетот, тој беше излезен уште пред да биди поддаен :D.. Инаку јас од ден за ден играм не врзувам вакви тикети.

Ај ако знае некој резултат од Leon - Tijuana - Play off Mexico, ја пишува во 19:00 ама никаде неможам да ја најдам??

Сакаше да се прајш паметен зато а не дека не беше излезен тикетот, тој беше излезен уште пред да биди поддаен :D.. Инаку јас од ден за ден играм не врзувам вакви тикети.
Ако некој овде се прае паметен тоа си ти,ама ајде нема веза.

Galata1x+Barca o2.5+Arsenal+Porto
Barsa T23++Galata

стави,земи :)

мали коефициенти се оваму ама добро :)

2jbqrye.png

2cdu25i.png

Исто како и синокја се испадна освен тие во 18ч00 затоа не плачите ич.. никој не е крив што незнаеме да играме ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom