Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Три натпревари казна има Ибрахимович како што знам, еден одлежа уште два.

Тука пишува дека нема да игра :(
Тешко дека ќе направат нешто без него, а и гледам овие Ренес (ваљда вака се на нашки?:D) не се слаби плус се во серија од 3 победи.
За Х2 коеф. е 2.19 па мислам вреди да се проба :cool:

Суспендиран е 3 натпревари,Рен беше во зона за испаѓање во одлична форма се се испотепаа последниов период..имаат солиден тим.

Како и да играш ке се најде некоја да те заебе.....тачијапичканоне.....еееј Аргентина со Арабија некоја незнаат да одат не па фудбал да играат ме бутна бреееј еден гол на тоа изгубените да неможат да им фукнат....срамота....а да не ги играв ке растуреа едно 6 : 0 ...

Како и да играш ке се најде некоја да те заебе.....тачијапичканоне.....еееј Аргентина со Арабија некоја незнаат да одат не па фудбал да играат ме бутна бреееј еден гол на тоа изгубените да неможат да им фукнат....срамота....а да не ги играв ке растуреа едно 6 : 0 ...
Тие успеаја да договорат Аргентина да им дојде дома на пријателска и мислиш така ќе ги остават да ги тепаат, само затоа што коефициентот за 2-ка бил 1.25? Ах бе деца бе....

Тие успеаја да договорат Аргентина да им дојде дома на пријателска и мислиш така ќе ги остават да ги тепаат, само затоа што коефициентот за 2-ка бил 1.25? Ах бе деца бе....
Абе се уби анализирајќи, ама нишо не фаќаш :icon_lol:

Ма нека се е*** тоа арапите се купија со пари од нафта.....мамата нивна

Би бил благодарен доколку некој ми даде инфо за следниве тимови (кој играчи отсуствуваат ради картони/повреди) Наполи, Ајакс, Дортмунд, Барса, Лион, Анжи, ЦСКА Москва.

Тип на денот дефинитивно беше Панама-Шпанија 3+пп, (5 коефициент). Штета што го комбинирав со ретардирани утакмици со многу помали коефициенти, сигурни my ass. :facepalm:
Уште еден лузерски ден во мојата коцкарска кариера.
Извинете за половичниот оф топик.

Кога веќе пропаднавме сега ќе играм сингл со 50 денари

утре е изиргам кошарка на 1.90 кеофициен за 45 денари можеби па така ќе влези нешто:facepalm:

Кога веќе пропаднавме сега ќе играм сингл со 50 денари

утре е изиргам кошарка на 1.90 кеофициен за 45 денари можеби па така ќе влези нешто:facepalm:

Не заборавај само да пишеш тука што ќе играш за да изиграме контра ние :icon_lol::icon_lol:

Не заборавај само да пишеш тука што ќе играш за да изиграме контра ние :icon_lol::icon_lol:

во право си..утре после полагање ќе бидите соодветно известени вие сите контра бидејќи штом јас ќе ја пишам нема да излези..ете двапати вос езоната Реал Мадрид Б ги изиграв гг,3+ и дваапти изгубија со по 1-0:facepalm:...на другите нартпревари се истурија..од следниот натпревар не ги пишам што значи слободно изиграјте си ги гг,3+

Atl. Rafaela​
-​
Atletico River Plate - кој сака нека си проба за по 1е on-line, кец во два / два во кец​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom