Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тие дома изгубиа, а не пак во гости....јас би опет за Бате.
Русите се далеку поспремни од французите.
Не е реално екипа како Лил да заврши без освоен бод .. најмалку нерешено вадат . Иначе та изгубиле та победиле или изиграле нерешено бате ќе останат 3ти .. за првите 2 места немаат шанса пошто играат сега со лил дома а после ќе бидат силувани од Баерн на Алианц арена :D

Не е реално екипа како Лил да заврши без освоен бод .. најмалку нерешено вадат . Иначе та изгубиле та победиле или изиграле нерешено бате ќе останат 3ти .. за првите 2 места немаат шанса пошто играат сега со лил дома а после ќе бидат силувани од Баерн на Алианц арена :D
Се е реално во фудбалот...јас ти викам 1 90% ти викаш 2ка 90%, најдобро X да ја пишиме:icon_lol:

Има уште цел ден, кажи нешто за после :pos:

сега засега немам во план ништо да уплатам имам побитни работи ама ако се решам случајно ќе бидите нахнадно известени да си изиграте контра;)
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 14:56 ---
Оф леле :facepalm: пак ли спротивно? :place:

остај трагедии од цел билтен што беше вчера од трилион утакмици јас се запнав во Чиле и тоа 1X а му фаќам три гг,3+..и нормално дека ја пишам 1X 0-3 60 минута барем да не се нервирам...така пред некоја недела ја чекам последна Каљари-Сиена X2 и дека јас ја пишав 3-0 беше 20та минута:eek:..се има и поголеми трагедии случувано само малце се тука да пишам и има соодветна тема..

Валенсија Еспањол 1, или Нинберг - Баерн 2? Што е посигурно според вас?

Внимателно и со Баерн. Еден изгорен за Баерн навивач уште одамна ми има кажано дека ова е Баварско дерби кое Баерн сака да се игра во прва лига, па одвреме навреме знаат да им пуштат на Нирнберг по некој бод, особено во ваква ситуација кога разликата е комотна. Последен пат ја типував утакмицата по препорака на истиот човек 2ка за Нирнберг( и ја погодив). Оттогаш редовно избегнувам да се кладам на неа.
Значи не тврдам дека со сигурност Баерн нема да тепа, ама све бива, немој all in без да направиш убава анализа.;)

TheGambler

Сине ај бе прекини да попуваш и прекини со тие долгометражни постови.
Оти зборуваш глупости, зависни коцкари. Ако ти знајш да играш само ФУДБАЛ тоа е друго. Другиве членови играат и Тенис и Кошарка и Хокеј и Рагби(Шо има преку 20 пара за играње на ден). Има лујџе шо ги следат тие спортови и ги разбираат. Ако играш ти само Фудбал тоа е друго, али немој да зборуваш глупости ти се молам.

:pos:
Е токму тоа е тоа што го зборам, ќе се игра било кој спорт само да може да се состави тикет. :LOL: Играм фудбал затоа што е најпопуларен спорт и најмногу пари се вртат таму, а можам да пишувам типови и од други спортови, ама нејќам. ;) Тенис ли да играм по 1.20-1.30 квота за фаворити, кошарка НБА ок е тука има луѓе што пратат и нека играат, ама и тоа е безвезе кога екипата ти губи и треба да се тресеш да даде толку и толку кошеви или да не изгуби со толку и толку разлика. Хокеј колку од вас пратат само затоа што ги играат на тикет, не затоа што толку им се ужива во гледањето хокеј. За рагби - no comment, само зависен тип од коцка ќе игра рагби на тикет. :P Не требаше да ми реплицираш на постот, да не ја имаш мувата на капата па имаш потреба да се докажуваш. Не навредив јас никого ниту реков дека сите што играат секој ден се зависни од коцка. Само едноставно реков не е неопходно коцкање по секоја цена и во денови кога понудата е мала. Добро, ај за денес еве гледам има хокеј и кошарка Евролига. Коцкај се бре Зрното никој не ти забранува, јас си кажав за мене. :D Само нејќам еден ден да се најдам во слична приказна како оваа, прочитајте и видете колку се пронаоѓате или сте на добар пат. :D
http://popara.mk/2011/bez-naslov/vashi-sodrzhini/ispoved-na-zhenata-na-eden-kockar/

И за крај, нема зашто да ти сметаат моите долгометражни постови, ама не се секирај, отсега ќе бидат многу пократки. :) Ако си ескивирал лектири во основно и средно, ова не е лектира само 2-3 странички се. :D Ги поентирав сите работи што ги мислев околу кладењето и типувањето, нема повеќе попување, don't worry - be happy.

а бе пријателе,све убаво си се потрудил ама кога се прави анализа не треба да го гледаш коеф на кладилниците, прво си правиш анализа, според она игра која е играш ( на пример јас не играм ништо друго освен 1Х2) а коеф го гледаш кога треба да уплатиш, тогаш се одлучува за крајниот заклучок дали потенциалнот коеф вреди да се уплати или не.Следењето на коефициенти само може да те залаже или исплаши, или како што самиот спомна коеф може да те изманипулира.

Што се однесува до движењето на коефициентите за конечен тип, и те како можат да бидат многу манипулативни пошто има 3 типа. Гледаш паѓа коефициентот за некоја домашна екипа, а на крајот излегува X2. Е такви примери ги има доста.

Ова на голови е малку поинаку пошто или е 0-2 гола или 3+. Некако изедначени се работите, па можеш да откриеш дали кладилниците манипулираат со спуштањето на коефициентот или стварно ќе излезе соодветниот тип на голови. Еве класичен пример за денес е оваа утакмица каде што за 3+ паѓа коефициентот на големо. Поентата ми е или ќе излезе 4+, 5+ т.е. со многу голови или 0-2 гола, останува да видиме. :D
http://www.rezultati.com/utakmica/CdBRiacO/#tecajevi;broj-golova;kraj-utakmice

^Aj бе заборавија темата. Не ми требаат "советници" како тебе.
:LOL: Deal kid, клади се и прави што сакаш!

Lanus - San Martin 3+ @ 2.30 6/10 за сите останати followers кои сакаат да ја пробаат сингл за среден влог, а disbelievers и shallow people како тебе имало и ќе има.

Зашто да средат?Треба да има дискусија така се добиват типовите?Што ако напишеш само тип или тикет ништо не се добива со тоа.Потребна е дискусија и информации(еднакво на добитни типови) е тек тоагаш ке барате уште текст.

Валенсија Еспањол 1, или Нинберг - Баерн 2? Што е посигурно според вас?

Баерн 3 години со ред се мачи кај Нунберг(Лани ја погодив 1х), Нунберг - Баерн (Едно од интересните дерби натпревари во Германија(Пошто Нунберг не се во иста класа со Баерн)). Не те советувам да ја играш.
Воедно и другата не те советувам да ја играш :)
Наполи-Милан, Јувентус-Лацио(играат овај викенд) па оти има 2 дерби те советувам да ја играш Интер(со кој сака нека игра). Мислам дека Интер че тепа во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom