Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.243
- Поени од реакции
- 14.589
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е реално екипа како Лил да заврши без освоен бод .. најмалку нерешено вадат . Иначе та изгубиле та победиле или изиграле нерешено бате ќе останат 3ти .. за првите 2 места немаат шанса пошто играат сега со лил дома а после ќе бидат силувани од Баерн на Алианц аренаТие дома изгубиа, а не пак во гости....јас би опет за Бате.
Русите се далеку поспремни од французите.
Се е реално во фудбалот...јас ти викам 1 90% ти викаш 2ка 90%, најдобро X да ја пишимеНе е реално екипа како Лил да заврши без освоен бод .. најмалку нерешено вадат . Иначе та изгубиле та победиле или изиграле нерешено бате ќе останат 3ти .. за првите 2 места немаат шанса пошто играат сега со лил дома а после ќе бидат силувани од Баерн на Алианц арена![]()
веќе уплатив а не стигнав да ви пишам..штета за вас ја уплатив Зрински ГГ,3+ и утакмицата нормално заврши 0-0
Оф лелевеќе уплатив а не стигнав да ви пишам..штета за вас ја уплатив Зрински ГГ,3+ и утакмицата нормално заврши 0-0
Има уште цел ден, кажи нешто за после![]()
Оф лелепак ли спротивно?
![]()
Валенсија Еспањол 1, или Нинберг - Баерн 2? Што е посигурно според вас?
TheGambler
Сине ај бе прекини да попуваш и прекини со тие долгометражни постови.
Оти зборуваш глупости, зависни коцкари. Ако ти знајш да играш само ФУДБАЛ тоа е друго. Другиве членови играат и Тенис и Кошарка и Хокеј и Рагби(Шо има преку 20 пара за играње на ден). Има лујџе шо ги следат тие спортови и ги разбираат. Ако играш ти само Фудбал тоа е друго, али немој да зборуваш глупости ти се молам.
а бе пријателе,све убаво си се потрудил ама кога се прави анализа не треба да го гледаш коеф на кладилниците, прво си правиш анализа, според она игра која е играш ( на пример јас не играм ништо друго освен 1Х2) а коеф го гледаш кога треба да уплатиш, тогаш се одлучува за крајниот заклучок дали потенциалнот коеф вреди да се уплати или не.Следењето на коефициенти само може да те залаже или исплаши, или како што самиот спомна коеф може да те изманипулира.
^Aj бе заборавија темата. Не ми требаат "советници" како тебе.
Валенсија Еспањол 1, или Нинберг - Баерн 2? Што е посигурно според вас?