Near
Рандом лик од соседството
- Член од
- 26 март 2009
- Мислења
- 4.300
- Поени од реакции
- 7.026
Почнав да ја гледам и оваа, ради ова со карантинов изгледав 100 серии до сеа 
Нвм,прва сезона done. Првите 2 епизоди стварно има ПРЕМНОГУ ликови и онака се мислев како ќе и го фатам крајот, ама од 3-та натаму лесно веќе се фаќаше, и покрај тоа шо на пола ликови не му ги памтев имињата до крај на сезона
Интересна сезона, малце slow беше дејството ама последните 3 сезони ептен го убрзаа дејството.Стрингер Бел главна фаца у пм, од првата сцена у судницата ептен ми остави впечаток, каки курац Авон Берксдејл
Од страна на полицијата, Банк ми беше фациште,ептен јако комбо ми беа со МекНалти. Малце ме изненади(и ме изнервира) убистово на Валас, искрено мислев дека дечкото ќе има многу поголема улога(дали како Баблс некоја улога ќе ја информира полицијата) или дека ќе напредува у екипата на Барксдејл, но што е тука е. Почнав синоќа 1 епизода од втора сезона, и таму исто 20 ликови се појавија у првата епизода, сеа гледам дека приказната ќе се одвива околу пристаништето...Интересна у секој случај, глума одлична, реално прикажани работите на улицата, корумпираноста, парите од дрогата у политиката, некои табу теми што се знаат дека се реалност а не се обработени на филмското платно. Вреди да се гледа и понатаму, малце шо е збунувачка со многу ликови се надевам дека ќе се среди со тек на време 
П.с. оваа свиркава на Омар е заразна, цела недела пробувам да и го фатам ритамот

Нвм,прва сезона done. Првите 2 епизоди стварно има ПРЕМНОГУ ликови и онака се мислев како ќе и го фатам крајот, ама од 3-та натаму лесно веќе се фаќаше, и покрај тоа шо на пола ликови не му ги памтев имињата до крај на сезона

Интересна сезона, малце slow беше дејството ама последните 3 сезони ептен го убрзаа дејството.Стрингер Бел главна фаца у пм, од првата сцена у судницата ептен ми остави впечаток, каки курац Авон Берксдејл

П.с. оваа свиркава на Омар е заразна, цела недела пробувам да и го фатам ритамот