The Walking Dead

Ако Олива ви беше дебела, што ќе кажете за онаа Набила :pos: едно време помислив три актерки во една да не се споени.

Se blizime do All out war chapterot, ke bide mnogu jako finaleto osekam, koj ke ceka do esen za prodolzetok, se nadevam deka dobro ke go pretstavat AMC

Само стварно многу слабо глумење последните 3 епизоди, да не ја следев емисијата од почеток ке пукнав од смеење колку глупо звучеа/испадна некои сцени од последната епизода

Си ја паузирав од 7 епизода за да се насоберат повеќе епизоди и вчера и денес 6 епизоди отидоа. Сега ќе чекаме 14че. Читав Неган викал во некое интервју најјако финале ќе било сезонава, баш да видиме дали ќе го победи финалето од 6та.

Еленот во 12та епизода, крш направен, ко да гледав Зоне Замфирско 2, а не ТВД. :D

Овие од ѓубриштево ко интересни ликови делуваат, сите ко од Јао Минг калап да беа направени. :ROFLMAO:

Јас па се мислам дека нема ништо такво спектакуларно како долгонајавуваниот фајт да се случи сезонава. Ќе го остават за наредна, мој тип.

Јас па се мислам дека нема ништо такво спектакуларно како долгонајавуваниот фајт да се случи сезонава. Ќе го остават за наредна, мој тип.
Ama moraat nekako da gi zagreat fanovite za narednata sezona, sigurno ke bide kako pocetok na All out war, pa da zavrsi so narednata sezona koga ke bide glavnoto (inaku sekogas koga odat so direktna adaptacija na epizodi od stripot tie se naepski kako No way out i Too far gone), dodeka fillerite se najdosadni.

Е па, ќе го остават, штом Неган и следната сезона ќе го има. :D

Мислам и со оној Градоначалникот или како и да се викаше од трета сезона, така правеа.

Е па, ќе го остават, штом Неган и следната сезона ќе го има. :D

Мислам и со оној Градоначалникот или како и да се викаше од трета сезона, така правеа.
Жими се не знаев дека ќе го има и следна сезона ЏДМ, ич не пратам интервјуа, информации плус, поготово за серијава.

Жими се не знаев дека ќе го има и следна сезона ЏДМ, ич не пратам интервјуа, информации плус, поготово за серијава.
А бе и јас не сум хардкор фан да читам се` за серијава, али чат-пат ми излегуваат статии на фб, од некои страници и ќе се излажам, ќе отворам, ќе прочитам. :D
Уште во ноември потврдил, јас мислев скоро го читав.
ЛИНК

Ќе почне војната и така ќе заврши сезоната,за да не остават во неизвесност и да чекаме до Октомври.

изгледа целта на серијава е само првата и последната епизода да бидат јаки, сите други ЖМК...може некој да ми каже која е последната жртва на зомбињава? или кога некој од главните или споредните ликови станал зомби?
многу е сменета серијава за разлика од 1 до 5 сезона..ја пренатрупаа со еден куп ликови кој што се таму за ништо!

изгледа целта на серијава е само првата и последната епизода да бидат јаки, сите други ЖМК...може некој да ми каже која е последната жртва на зомбињава? или кога некој од главните или споредните ликови станал зомби?
многу е сменета серијава за разлика од 1 до 5 сезона..ја пренатрупаа со еден куп ликови кој што се таму за ништо!
Da da se uspori tempoto definitivno, pocnaa mnogu da se priblizuvaat do stripot, i da ovie filleri se malku dosadni, da se kazat nekoi reboti od razlicna perspektiva i se to toa da kulminira vo mid-season/season finale i na krajot da gi zadrzi gledacite i drugata sezona koristejki clifhangeri, kako na primer koj ja baci lusil i tie momenti se del od toj t.n moderen trend ili hype, i da ostanes aktuelen i da znaes za sto cel svet zbori moras da prates i ti (da ne ostanes nastrana). A PRot na AMC e vrhunski, tviterot, fejsbukot bukvalno se na netot, epizodite se megu najpiratiziranite, ednostavno lugeto gi vlece, kakvo ke bide finaleto i si pratat, sigurno narednata epizoda ke bide poseta na zenskite so oruzjeto, pa potoa pocetok na vojnata, so glupa kulminacija koja ke ja razvlecat narednata sezona i ke gi opfati dvata chaptera.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom