The Walking Dead

Брутално, језиво, страшно. Епизодиште. :cuc:

Најбруталната епизода од сите серии што сум ги гледал досега, една и од најтажните. Не е за сечиј стомак дефинитивно, можеби и премногу брутално прикажаа се ама капа долу за епизодава, вредеше чекањето.

Како го прикажаа Неган, ау, се надевам само неговата смрт ќе биде побрутална од ова во епизодава. Сезонава треба е прејака! :cuc:

Ама изгледа многу тука што појезиво и погадно евер им е еднакво со најдобра епизода евер.
И погоре некој спомна демек луѓе не гледале серии со змобиња а оваа епизода била топ. Па да бидеме реални оваа серија имаше многу малку поврзано со зомбиња.
Чак што више 7 сезони па у ПМ, светов би отиол до толку у курац само по нешто друго попокалиптично, а не по нешто вакво.

Језиво, ако ги занемари човек зомбињата во серијава. Ама па шуќур разбија монотонија.

Цело време бев напнат, све нека иде у курац...
Неган треба по мм да го сецкаат...

А така и ќе биде...
Нема да останат без одмазда

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Цел свет изреметен.
http://9gag.com/gag/ayL5Pgy

После Хершел ништо не ми е свето. Лажам, кога го удрија Дерил со палката, ја превртев масата и решив да не гледам веќе, ама дадов шанса да го остават жив и така испадна.

Му требаше на Рик некој, да го спушти на земја малку...

Баш си викам чекај да отворам да видам што се коментира на форумов, зашто нели цел свет ја оцени како катастрофа, а и ја исто... Али ја сум изгледа од оние што не е серијава наменета за нив зашто гледам ви е најјака у свет :D
Општа катастрофа, насилството беше језиво за гледање, а серијата нема никаква смисла веќе, секоја епизода се појавува негативец цела сезона се борат нешто со него кур се тресе у ладна вода, победува рик и екипата... крај на сезона... дај нова. Глумата и улогата на рик веќе не можам да ја сварам, коа ќе му го слушнам гласот зборењето му е нешто измеѓу шепкање и зборење и све му е у стилот он се грижи... он знае он се прашува за све, врв беше коа стана Меги и Рик одма се убацува тука... ејј седи што ти е неможеш да стоиш... па тешење ово оно а пред 5 мин сведок беше на масакар ама он пак нај прибран да теши луѓе... смешно ми е веќе и ми нема никаква смисла, очигледно лек и спас нема за зомбињата и ќе трае серијава додека не умре рик и баграта, или пак у последната епизода од серијата ќе најдат некој град прочистен и он веќе постоел 5 години ама они не го виделе зашто се заебаваа со Неган :D ќе дадам шанса на уште една, две епизоди и ако не ајтУпичкуМатер

Ај океј да ти прекурчила серијата а и ќе ти прекурчи уште повеќе пошто ќе трае уште многу затоа и најдобро прекини ја одма не и давај шанса, и добро е све тоа твој избор ама како не можеш Рик да го свариш како глумел? :eek::cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom