The Walking Dead

Не е само тоа со Керол, туку ви текнува за тоа и со Сем. Се обвинува веројатно себе за тоа што умре, коа го плашеше тогаш со чудовиштата. А и Сем коа умре нели нејзините гласови ги слушаше све тоа. Имаше и сцена после тоа Керол со гробот негов. Додај на тоа Морган што го збореше, плус последнава епизода, јасно е на кај ја водат приказната со неа :)

Да да. Керол омекнува за жал. Се преиспитува цело време, ја пука совест. Изгледа Морган стварно успеал да и го испере мозокот. А два Моргана нема шанси да има во серијава. Така да, како што вика @Bateman можно е да и се ближи крајот.
Удрија многу јака неизвесност сега околу остатокот од Saviors. Би требало да удрат јако.
Доста квалитетна сезона.

Да да. Керол омекнува за жал. Се преиспитува цело време, ја пука совест. Изгледа Морган стварно успеал да и го испере мозокот. А два Моргана нема шанси да има во серијава. Така да, како што вика @Bateman можно е да и се ближи крајот.
Удрија многу јака неизвесност сега околу остатокот од Saviors. Би требало да удрат јако.
Доста квалитетна сезона.

Керол после смртта на девојчето стана еден од најхрабрите ликови.

Ќе фали многу ако се случи нешто. А и Дерил ќе се разочара. :)

Alicia Witt

006-women-alicia-witt-stuff-naked-www.huy.com.ua.jpg

Thank me later, од коа ќе...
thank you

Abraham: "You know how to bite a d*ck Eugene"
:pos:

Последниве епизоди сите се спознаваат едни со други, тотален cringefest.. ама вртат динамика со твистовите, се држи квалитет.
Продолжува у исто темпо, очекувано ќе и дадат некаков одмор на Керол.. ликот стануваше монотон.

Првите 30 минути си реков отиде епизодава упм,некако досадно...али потоа се случи што се случи. Дебелата досадна ми беше али потоа ми падна жал.

Све мислам Морган ќе направи некој екцес али што ќе видиме. Добра епизода сепак.

Се молев дебелата да ја скинат, по патетично глумење не сум видел во серијава, цело време се труди да не рикне од смеа, само ја мрда таа муцката. Ајде има фора, уште 7 епизоди.
Untitled.png

:vozbud::vozbud::ojeaa:

Не очекував да ја скинат Денис, ама добро не беше некој јак лик :D
Морган 100% ќе тргне по Керол и пак нешто ќе има проблеми со Неган...
Јуџин и Абрахам :ROFLMAO:

Пак и начинот на кој ја скинаа. :icon_mrgr:

Дерил ќе стане ептен напизден за оној, ако му падне в раце ќе го изделка со нож. Керол се си мислев дека ќе загини некако, вака ептен ќе биде глупо повторно да ја вратат во серијава, еднаш веќе беше замината.

Разговорите помеѓу Абрахам и Јуџин. :pos:

Eugene :icon_mrgr:

That's how you bite a dick.

Steta za Carol...

Топ си беше епизодава (y)
Ај reminder кој беше типот со полуизгорената фаца? слабо меморијава ме држи :D

Топ си беше епизодава (y)
Ај reminder кој беше типот со полуизгорената фаца? слабо меморијава ме држи :D
Ти текнува на едни тројца што лутаа низ шумата, бегаа од некој (машкото и две женски беа), една легна меѓу зомбите и ја гризнаа, и после овие двајцата му го земаа самострелот и чоперот на Дерил... а како ја изгорел фацата не ми текнува.

Иначе и јас проверив низ епизодите, немој да мислиш дека имам толкава меморија :D
Од шеста епизода е.

Свињи гарави дебели никакви лезбејски нердовски се борат за своите права мислат осамосталени се и праат проблеми.
Иначе, нешто е сменето со серијава. Дали карактериве релативно нови не ги можам, неинтересни се, не знаат да глумат или некој друг им ја пишува серијава, не знам. Од дијалозите на момент ми доаѓа фејспалм да си напраам, делува многу евтино.
И музиката е некако сменета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom