The Walking Dead

Дечки, како завршва осмата епизода? Кај што излегваат од куќата? Секаде е 41:44 ама не ми изгледа ко така да завршва. На сите сајтови на интернет е толкава.

Дечки, како завршва осмата епизода? Кај што излегваат од куќата? Секаде е 41:44 ама не ми изгледа ко така да завршва. На сите сајтови на интернет е толкава.

Кај мене вака заврши, со оваа сцена.
btw, видеото :pos:

Кога излегува по наше време? И дали ќе гледате онлајн?

Вредеше да се чека. Една од појаките епизоди досега.

Рик ќе треба повторно да бара нова :sekcza:.

Дефинитивно една од појаките епизоди...иначе Гоги, Мишон за него. :D

ау што гледав бе???? Одамна не се имале волку јака епизода :bravobe:

Дерил човече :zver: си...

нез да ли е до мене ама очекував повеќе да заѓинат...

штета за милфицава, ама колку ми е мерак копилињата нејзини што изгинаа, тоа чудо е

next on the list: ЈУЏИН!!

Последно уредено:
Јас па пола минута се чудев што се деси со моторџиите. :icon_mrgr:

Ептен никакви карактери беа синовите на плавушата, посебно тој поголемиот што го упука Карл.

Него, што мислите што ќе се случува во продолжение од серијава? Мое мислење е дека ќе останат во Александрија, да ја обноват итн. Не ми текнува моментално на некоја група која би ја имале за непријатели.

Јас па пола минута се чудев што се деси со моторџиите. :icon_mrgr:

Ептен никакви карактери беа синовите на плавушата, посебно тој поголемиот што го упука Карл.

Него, што мислите што ќе се случува во продолжение од серијава? Мое мислење е дека ќе останат во Александрија, да ја обноват итн. Не ми текнува моментално на некоја група која би ја имале за непријатели.
Ќе видиме што е со тој Неган (не се знае дали е човек или некоја група).
Иначе досега најбоље момент у цела серија ми е Дерил како ги среди. Прав мадафакер. :D :D

И Јуџин се охрабри конечно еј. :D

Јуџин до крај жив ќе биде,гарант.

А дали се знае дата на сите наредни епизоди кога излегуваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom