The Walking Dead

Не знам оти ич не сум задоволен од сезоната,исто па исто цело време.Се надевав дека нешто ке се разоткрие како некој шо имаше пишано погоре, да дознајме нешто поќе во врска со вирусот... Дали на друго место има заедници како Александрија или поголеми...Па можи негде зачуван и цел град кај шо би се вршеле некој испитувања итн итн. Вака ќе си гледаме 20 сезони и цело време ќе заглават па ќе бегат,некој ќе умри,и некој нови фаци досадни и небитни ќе излегват....

Не верувам дека серијава некогаш ќе раскаже за вирусот, ниту пак некој ќе тргне да го решава проблемот. Очекувам ништо такво да нема до крајот на серијата и никогаш да не дознаеме. Пошто целта на серијата е да покаже како луѓето се снаоѓаат во тој свет, а не како ќе го решат тој проблем и како ќе го променат светот.

И Рoберт Киркмaн (твoрецoт нa стрипoвите) имa изјaвенo вo интервју декa немa нaмерa дa нaвлaгa вo тoa кaкo нaстaнaл вирусoт и декa немa плaн дa зaврши сo стрипoвите,туку ќе пишувa дo кoгa мoже.
Тaкa дa не се зaмaрaјте сo вирусoт.

Me nervira shto ne e ni na povidok krajot na serijava, kje go potat izgleda ko How i met your mother, 20 sezoni te edno te isto, idat od edno na drugo mesto, pa tamu demek kje se vdomat ova ona, pa kje iskochi nekoj problem, pa kje ubijat nekolku glavni likovi, pa kje se pojavat novi..

Па ако се оди уште по стриповите така и ќе биде, ќе идат нови ликови кои ќе бидат како главни, никој од сегашниве ќе преживеат и се во круг. Поентава на серијата не е да се каже како настанал вирусот, јас лично сакам да знам како настаноло, но ете го Fear the walking dead, истиот вирус е, и таму не е ништо точно кажано што како, таму е прикажано паѓањето на цел оштествен систем и сите државни единици, од војста до се за толку кратко време.
Последнава епизода беше така ок, ќе се деси нешто сигурно чим малиот викна Мамаа, некој ќе настрада, ќе видиме кој/и.

Мене ме интересира само како е можно да не ве нервира Јуџин....кога стоеше со мачетата и кога викаше help, help ми идеше да исклучам и епизода и лаптоп да фрлам и се. Напор е секоја сцена со него, фаца има да земеш два дена да го тепаш и ако те праша зошто уште толку да го млатиш.

Мене не ме нервира Јуџин пошто знам дека во зомби апокалипса 99% од луѓето на форумов, како и од луѓето во светов, вклучувајќи ме и мене, ќе бидеме баш како него. Реален лик е :D

Во право си и ти до негде, ама поарно ќе си го закачам ножот, одколку да гледам кај шо ме бранат женски :uzi::D:D

Мене не ме нервира Јуџин пошто знам дека во зомби апокалипса 99% од луѓето на форумов, како и од луѓето во светов, вклучувајќи ме и мене, ќе бидеме баш како него. Реален лик е :D

Ми го зема зборот. :icon_lol:

Ја ќе бидам у тие 1 проценти од типот на Рик.
Дај не изигравај Мајка Тереза, овој лик ти е направен да ти скока на нерви, антипатичен до немај каде е, плус невидена пичка од машко. Дали си сигурен дека си таков?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom