Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Изгледа добиле инспирација од Македонија. 100% ќе се спукаат до крај...

И јас мислам така, ама треба и да се спремаме да погребаме некој од на Рик друштвото според мене...Ќе се спукаат, затоа што лидерот им е параноична будала. Ќе го зезнат и овој град исто како што го заебаа градот на Гувернерот.

Њот не дава да се дискутираат стриповитеИ на крај сите среќно си живееја.Сигурно ќе се деси нешто.Ајде нека каже некој нешто од стриповите,сигурно има нешто.Да не ги тераат да се ебат меѓу себе?![]()

Рик коа се истриже и избрича од пеес години заличи на триесет, ја коа ќе се избричам од двааестри на три личам.
Ја мислам дека од зомбиња никој нема да умре до крајов на сезонава, и ќе имаат споредна улога зомбињата. Ќе има проблеми на пример Рик е психопат моментално неможе да биде полицаец сигурно ќе упуца некого. Плус и оваа групава што одат на running supplies со Глен.
За умирање можи некој од споредните, као Тара, Саша. Хмм интересна е претпоставката за Мишон, она ептен многу се омекна и го спушти гардот.
Инаку за Рик штом имаше неколку моменти со плавата, мислам дека ќе има нешто со неа, ама она има сопруг кој не изгледаше баш пријатно.![]()

.