The Walking Dead

Не се радувајте пребрзо , нема шанси Карл да умре ;)

А за ножот у сред ноќ што го зема Рик, што мислите околу тоа?
И коа отиде по пиштолот да го бара што го сокри, извади нели нож и сакаше да направи нешто ама дојде Карл и почнаа зомбињата да ги убиваат...

А за ножот у сред ноќ што го зема Рик, што мислите околу тоа?
И коа отиде по пиштолот да го бара што го сокри, извади нели нож и сакаше да направи нешто ама дојде Карл и почнаа зомбињата да ги убиваат...

Кога сме кај убивањето на зомбињата , зошто Рик не го праша Карл зошто и како излезе надвор o_O

Кога сме кај убивањето на зомбињата , зошто Рик не го праша Карл зошто и како излезе надвор o_O
Оти серијава на моменти има plot holes за извоз/

Овај Тобин сака да ја импресионира Керол, ќе ја учел да пука со голема пушка, а не знае дека оваа сама изведе напад на терминалот :icon_lol:.

Се повеќе сум сигурна дека Саша ќе умре некако, не може да ги поднесе другиве, ептен е психички пореметена и цело време се оделува од групата(ама па и ја на нејзино место не би можела да им слушам муабети за пастамејкер и рецепти за готвење :pos:) Следна епизода ќе почнат дешавките
Рик и Џеси исти вакви :backa:

Look at the cookies. :D

Керол и Рик се најголеми псајхо моментално, затоа и Дерил не ги дружи ич. :D

Мада у право се со тоа што сакаат одбрана на градот, пошо нели јасно е дека некој се вртка од околу.

Ми се сфиѓа разврската со Дерил ептен, само он е сталожен и стабилен моментално.

Овој на Џеси изгледа некој насилник е, осеќам ќе му ја свирне Рик една меѓу очи. :D Богами и ја би убил за Џеси и со све деца би ја зел дома. :D

Look at the cookies. :D

Керол и Рик се најголеми псајхо моментално, затоа и Дерил не ги дружи ич. :D

Мада у право се со тоа што сакаат одбрана на градот, пошо нели јасно е дека некој се вртка од околу.

Ми се сфиѓа разврската со Дерил ептен, само он е сталожен и стабилен моментално.

Овој на Џеси изгледа некој насилник е, осеќам ќе му ја свирне Рик една меѓу очи. :D Богами и ја би убил за Џеси и со све деца би ја зел дома. :D

Abe kako ja gleda I nea, nema I nejze da I prosti, a I ovaa samo se vrtka okolu nego..
Deril e zakon, spagetite kako gi jadese sirot :D

Lele konjot :place:

Керол која бедес е станата, ја мислев дека ќе му го свитка вратчето на детето, по се изгледа во следните епизоди ќе гледаме уште многу психо моменти. Кај се нашиве за да живеат зад ѕидови, тоа е исто кога селанче ќе отиде во странство за прв пат - ваууу ефект.
Исто и коњот +1 :place:, не мораа сценаристите да го утепаат :mad:
Not related за епизодава
B4ggY9BCEAACdJw.jpg large.jpg

На локалниве им треба еден брз reality check. Колку само опуштено делуваат. Пола ако останат живи од нив до крај на сезона добро ќе биде.

Carol the cookie monster!!! Ќе си има малиот кошмари до крај на животот.

Убаво ја искористија потерата по коњот за потребната промена на Дерил. Меѓутоа остатокот од денот со него и Арон ми делуваше изрежирано. Вечерата, моторот, outsiders приказната. Има нешто тука.

Рик со пољубацот за добра ноќ:sneaky: Дефинитивно ќе има љубовен триаголник со Џеси. А се гледа дека и на неа и се сака. Алфа мажјак си е алфа мажјак.

Сцената при крај кога сите тројца Рик, Керол и Дерил отидоа на различни страни ја доловува каква е ситуацијава во моментот.

Крајот со Мишон највеќе ме погоди. Ја закачи катаната. WTF!!! Премногу опуштено делува. Ако више умира некој од главнава група my bet is on Мишон.

Другиве горе доле очекувани реакции. Саша и Ноа тешко се прилагодуваат што не е чудно ако се земе в обзир дека неодамна претрпеа тешки трауми и загуби. Меги и Глен ќе си играат влада. Попот од една секунда во минатата го сведоа на ич епизодава.

Дерил е најјак последен остануваше тврд на ставот, нема бричење нема туширање :icon_lol:. Па и најпретпазлив со тоа инаку ќе има серијава сезона две па и три со Александрија нема никаде да одат од стрипот го знам тоа :icon_lol:.

Единствен пат кога Дерил си дозволи да почуствува нешто е во оваа сцена, инаку тој е голем емотивец ама срцето си го има скаменето :icon_lol::

Последно уредено:
Ќе ја клецне Рик и тоа мерачки :)

Инаку очекувам некои пресврти ептен да се дешаваат у наредните епизоди..

Рик се повеќе наликува на Шејн , ситуацијава е иста од 2 сезона . Џеси е како Лори , Питер е како Рик . Дерил е најразумен моментално , а Рик и Керол се фул психо :icon_lol:

The-Walking-Dead-Carol-Cookies-Recipe-Card-AMC.jpg

:ojeaa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom