The Walking Dead

Отец Габриел бил во Македонија да ги праат новите цени за погреби, крштевки и свадби, не можел да стигне за последната епизода..

Го имаше бе, го видов јас у позадина кога ги предаваа оружјата :D

Станува интересно! Конечно после толку време ги гледав последниве три со интерес, без да трепнам. И едвај ја чекам следната!
Дерил е кул како и секогаш, не се опушта многу човекот и не се разгалува со тушеви. :pos:
Не може Џеси за него! Продолжуваме со потрагата.
@Anne. Џеси е плава. :(

Рик наместо да го пратат на психијатар, тие шериф го ставија. :facepalm: Изгледа добиле инспирација од Македонија. :icon_lol:

100% ќе се спукаат до крај...

Сега Рик - Мишон или Рик - Џеси :unsure:

Ќе се спукаат, затоа што лидерот им е параноична будала. Ќе го зезнат и овој град исто како што го заебаа градот на Гувернерот.
И јас мислам така, ама треба и да се спремаме да погребаме некој од на Рик друштвото според мене...

Се надевам нема да почнат да се пуцаат меѓу себе и да го поебат градов. Тоа е веќе видено. Треба нешто ново, нешто што ќе не изненади сите. А тоа дека ќе умре некој од нашиве, факт. Не знам зошто, мислам дека ќе биде Карл. :D

И на крај сите среќно си живееја.Сигурно ќе се деси нешто.Ајде нека каже некој нешто од стриповите,сигурно има нешто.Да не ги тераат да се ебат меѓу себе?:)
Њот не дава да се дискутираат стриповите :mad:

Онтопик
уште од прва сезона навивам Карл да скине конци се надевам до крајот на сезоната оваа желба ќе ми биде исполнета.

Eдит
Ќе биде јако и бебето ако го убијат, замислете кое рушење на морал ќе значи тоа за групата :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Карл или нека скине конци или нека се истриже, вака не можам да го глеам :D
Или ќе биде некоја веќе видена ситуација или па некое јако изненадување да смислат, зашо иначе досадни ќе испаднат :confused:
Ја мислам црнкињана ќе умре(не Мишон таа другата не ми текнува на името) се праи многу јака, мисли се може сама да прави.

Јас мислам дека Карл нема никогаш да умре, до крај на серијава. Ми изгледа како да го прават the future Rick Grimes кој ќе го наследи и ќе биде ист како него во смисла на размислување за тоа како да се преживее во тој свет, со една позитивна карактеристика плус - ќе биде психички стабилен пошто е израснат во тој свет и ќе може постабилни одлуки да носи, за разлика од Рик кој очигледно ги има тие проблеми.

Ако планираат да тераат со серијата додека да стане Карл маж...
Ако се паметни, треба веќе да го планираат крајот, да одредат уште сега до кај ќе одат и да истераат ко што треба до таа цел. Затоа што вака од едно до друго место, со по некоја случка на секое место кај што ќе бидат, здосадува.

Рик коа се истриже и избрича од пеес години заличи на триесет, ја коа ќе се избричам од двааестри на три личам.:icon_lol:

Ја мислам дека од зомбиња никој нема да умре до крајов на сезонава, и ќе имаат споредна улога зомбињата. Ќе има проблеми на пример Рик е психопат моментално неможе да биде полицаец сигурно ќе упуца некого. Плус и оваа групава што одат на running supplies со Глен.

За умирање можи некој од споредните, као Тара, Саша. Хмм интересна е претпоставката за Мишон, она ептен многу се омекна и го спушти гардот.

Инаку за Рик штом имаше неколку моменти со плавата, мислам дека ќе има нешто со неа, ама она има сопруг кој не изгледаше баш пријатно.:duel:

Рик коа се истриже и избрича од пеес години заличи на триесет, ја коа ќе се избричам од двааестри на три личам.:icon_lol:

Ја мислам дека од зомбиња никој нема да умре до крајов на сезонава, и ќе имаат споредна улога зомбињата. Ќе има проблеми на пример Рик е психопат моментално неможе да биде полицаец сигурно ќе упуца некого. Плус и оваа групава што одат на running supplies со Глен.

За умирање можи некој од споредните, као Тара, Саша. Хмм интересна е претпоставката за Мишон, она ептен многу се омекна и го спушти гардот.

Инаку за Рик штом имаше неколку моменти со плавата, мислам дека ќе има нешто со неа, ама она има сопруг кој не изгледаше баш пријатно.:duel:

И Рик не е пријатен, at all. :zloo:
Ќе има :boksix:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom