The Walking Dead

Ја глеав серијава редовно ама кога беа тоа сцените со затворот кај гувернерот таму некаде престанав, осеќав дека серијава полека ја губи смислата кога му се даде важност на детето на Рик :facepalm: - фаца за глума 0.
Пишете ако умре да продолжам да ја гледам серијава :D.

Иначе on a side note, кога се вака сите во група и неподелени, многу малце се фокусира серијава на личните карактеристики на индивидуалците. Абрахам двете епизоди пред ова не изусти збор, муабет меѓу Глен и Меги ко једини couple у серијата речиси и да не видовме, Дерил ко да премина во спореден лик, а за Тара да не зборам, моментално е ко да не постои.

И јас за ова имам замерка , кога беа поделени во групи мислев дека вака подобро ќе биде ама сум згрешил ... Ноа , Тара , Габриел , Јуџин како да не постојат , а Керол од главен херој на првиот дел на сезонава , премина во позадински лик и ајде веќе нека се појави тој црнецот од прва епизода нај бедес лик е :D

И вас не ви се погодува никако...
Даваа по една епизода на 3-4 лика фокусирана кога беа поделени, досадно еее, тапа еее, дајте тепање, па шо ме интересира мене сексот на Јуџин со таа, па ова, па она.
Сега се споија сите заедно, пак не ви одговара, не ви ги прикажувале сите.
Во 40 минути шо попрво, ноз заплет да направат, да ги обработуваат ликовите, да се занимаваат со најновите умрени, да се борат со зомбиња...?
Огромна група на народ се, 16 епизоди од по 40 минути не се доволни за да се обработат асално сите настани, факт е тоа.

Последно уредено:
Каква црна Бет? Не може! Ниедна не е доволно добра за Дерил.
Ќе размислам ако се појави некоја ептен бедес, млада, згодна...

Океј, мислам дека најдовме девојка за Дерил. Може не е бедес, ама види ја!
10425073_858049067589789_8751569639013783679_n.jpg

Сите останати што ќе му се доближат, ќе навиваме да ги изедат зомбињата, или Рик да им пенетрира во ректумот со кундакот, без лубрикант!

Овај лик као да ќе ја смени серијата и мислам дека во новово место ќе се дешаваат повеќе работи од кај Гувернерот. Само треба време сега. Сигурно ќе се придодадат уште ликови. Нови.

Мекуши се овие чудно како ниедна група не им влегла досега. Рик му треба психијатар итно, скрос е пореметен. Не верувам дека овие кријат нешто, ама ете ќе има судири поради несогласувања.

Рик - НОВ ЧОВЕК :vozbud:
чудни ми се луѓево некако, па уште таа бабичката главна им е :pos: Уште 1 епизода ако тераат мирно, после ќе се рчнат сигурно.

Немa шaнси дa издржaт пoвеќе oд две епизoди :D

Рик ќе ја плесне ли плавава, од дамна нема ебено.:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom