The Walking Dead

Ја пред да ја даваат новава епизода да ве прашам нешто...
Се фативте за комбето (знам и јас се напнав за тоа), а шо е со сцената на Керол кога бега низ шумата со две пушки и crossbow-от на Дерил (да ме утепаш македонски збор не ми текнува во моментов)...
Јес да имам заборавено работи од серијава, ама ова беше спојлер за понатаму или јас треба одново да ја изгледам цела серија?

Ништо посебно епизодава.. очигледно е дека малку се влечат со настаниве. Следната се очекува да биде јака.
А што беше со отецот, зашо избега не ми е јасно. Тој мути нешто сигурно. o_O

Значи овие си ја запечатија судбината Рик и компанија ке намаат милост следна епизода...
Претпоставував на крај дека тоа ке се деси со Саша...

Оваа епизода не ме бендиса нешто, премногу развлекување на полуфиналето наредната недела, кое ќе биде крваво у секој поглед.

Хајлајтс на оваа епизода- Меги со намрштената фаца, тесните фармерки и чизмите :love:

Абе ајде, се глеаше дека ќе ја заебе. Очекував само побрутално да биде, да ја бутне низ прозорот и да умре Таша. Ај ваљда следната ептен јака ќе биде :)

Сеа коа ќе ја види Рик таа џандарката ќе му светнат очите, пошто на сликата се гледаше дека заедно работеле, може и да помине ок епизодава, без пукотници, да се расчистат на мирен начин или пак да се спојат, така ми делува ама ќе видиме.

Имаше прејаки сцени епизодава, најјако ми беше кога Дерил и тој џандарот се тепаа, па кога Дерил сакаше да му ја скине главата на зомбито за да се одбрани, ама никако да го погоди у очи, му ја пика раката во уста а ова пробува да му ја грицне...:pos::pos::pos:
Прејако нешто! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom