Шоима врска Керол со ЛГБТ? Besides, Керол и Дерил се идеал. Don't make me go Сунгерот Боб on yo assKoj ke riotuva? LGBT zaednicata?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шоима врска Керол со ЛГБТ? Besides, Керол и Дерил се идеал. Don't make me go Сунгерот Боб on yo assKoj ke riotuva? LGBT zaednicata?![]()
Ja pomisliv deka go kasnaa Bob vo vodata, epten nekako gej se ponasa: Are you okay? Im okay now. Ili u crkvata kao one last kiss. I mislev iskoci nadvor da umre.
Ako e kasnat, jako se zaebaa kanibalistive.
Па грешка беше, си страдаа од кујнски нож канибалите, не од кебоб.Fala so ne me pingnavte deka sum u pravo. Ke mi spojlnavte prvite 5min.
First legit theory so bidne. Yay.
Jaka epizodava. Epten se brutalni, site prvi tri. Neznam so da ocekuvam za finale!
Две епизоди ќе биле со Бет, најверојатно.Баш убаво ако е само со Бет наредната епизода, ми фалеше момето.
Dude you can't end it like that!
Иначе епизодава ептен беше еден checkpoint да се види до кај стигна групата. Брзото решавање на проблемите, поретките жртви, кои резултираат со побрутални методи, покажуваат дека веќе знаат да се снајдат у новиов свет. Очекувам сезонава значително помалце луѓе (од групата) да умираат. Веќе не примаат така лесно нови, а секад се мање-више таа бројка. Со смртта на Боб се прави простор за Морган, мада не би ме изненадило уште еден максимум да умре, можда Саша. Иначе за Морган очекувам да се сретне со групата што отиде за Вашинготн, не со таа шо остана, секад така се дешава.
Друга работа. Секад у групата има еден moral compass. Прво беше Дејл, после Хершел, а сега во тоа прерасна Тајрис. Интересно беше пошто другиве од старт си беа такви, а Тајрис работите кои се случија го претворија у ваков. Затоа и мислам дека долго време ќе се задржи у серијата, пошто ако примеќате, преживуваат само тие кои се менуваат и адаптираат, т.е стекнуваат некаков нов карактер како последица од настаните. Тие што остануваа исти од првото појавување, сите ги снема. Само што сега се појави и попот. Ова може у две насоки да отиде, или еден од нив двајца да умре па тој што ќе остане да биде единствениот moral compass, па само еден да го држи местото, или попот да го промени карактерот, т.е да почне да покажува јајца и да си останат двајцата подолго време. Интересен лик ми е у секој случај попчето, се надевам ќе си поживее малце.
TAINTED MEAAAAAAT! One Love - Bob Greene, Gone but not forgotten <3