The Walking Dead

Ја мислам дека бет ќе умре , ќе ја најдат у терминус као зомби :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Иначе, не знам дали приметивте ама најдов слика кај што вика дека овие со Дерил се истите од куќата кај што се криеше Рик. Плус нели збореше за Рик дека удавил нивен. Тотално мене ми прелета и не приметив...

LkZBjQ4.png

Терминус е сигурна дубара, нема шанси да е нешто нормално.

Но сепак најмногу треба да размислиме кој како иде по редослед, кој тајмлајн е пред другиот. Знаеме дека Рик, Карл и Мишон се сигурно пред Дерил и ловците, бидејќи вториве поминаа на пругата кај што беше хартијата од чоколадото на Карл. Знаеме дека Глен и Меги се споија и дека стигнаа во Терминус, но тоа ништо не значи дека се први дојдени, може да ни направат мајндфак и да видиме дека Рик и екипа веќе дошле таму. Тоа мислам дека ќе биде главна поента на финалето и опасен клифхенгер, бидејќи ние кога гледаме мислиме дека се случуваат работите во исто време но сепак не е тоа така.

Последно уредено:
Да де, се знае дека се истите. Него мене највеќе ми е да не го тупат со Терминус цела наредна сезона сега. Секако ќе одат во Вашингтон at some point, па ако не мора, нека не ја развлекуваат сега приказната, 20 епизоди да гледаме како се прилагодуваат на Терминус за на крај да се деси нешто и пак да се разбегаат.

Да де, се знае дека се истите. Него мене највеќе ми е да не го тупат со Терминус цела наредна сезона сега. Секако ќе одат во Вашингтон at some point, па ако не мора, нека не ја развлекуваат сега приказната, 20 епизоди да гледаме како се прилагодуваат на Терминус за на крај да се деси нешто и пак да се разбегаат.

Не сакам да бидам спојлер, но во Нов Зеланд пуштиле интро за следната епизода кое покажува многу повеќе од ова што ние го гледавме. Кој сака да го види - бујрум во спојлер.

Терминус место на канибали каде што храната сама си доаѓа благодарение на знаците. Или на некои верски фанатици, кои ја киднапираа Бет и принесуваат жртви со што би ја уништиле болеста со која луѓето стануваат зомбиња. Или ќе си испадне фино место кое ќе се сјебе поради конфликотот меѓу овие на Дерил новиве другарчиња и Рик и компанија.

Терминус место на канибали каде што храната сама си доаѓа благодарение на знаците. Или на некои верски фанатици, кои ја киднапираа Бет и принесуваат жртви со што би ја уништиле болеста со која луѓето стануваат зомбиња. Или ќе си испадне фино место кое ќе се сјебе поради конфликотот меѓу овие на Дерил новиве другарчиња и Рик и компанија.
1000 посто не е фино место , превара некоја, првата теза ти држи вода ....

1000 посто не е фино место , превара некоја, првата теза ти држи вода ....

Доста приметливо беше дека се работи за истите луѓе. Рик кога излезе од куќата на оградата седеше тој Џо. Рик тогаш избега со Мишон и Карл.
Морам да кажам дека 14та епизода од сезонава беше премногу давежна, освен неочекуваното убиство на Мика. Терминус, како што претходно спомнаа е некој е заебано место, ни преостанува да видиме во финалето што ќе биди.
А следната сезона другата година почнува или наредната недела ќе има нова епизода?

А следната сезона другата година почнува или наредната недела ќе има нова епизода?
Следната сезона ќе почне негде октомври. А наредната недела ќе има нова епизода, финалето на четврта сезона.

Прашањето ти е ... :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1395847721][/DOUBLEPOST]
10155003_10203262239257551_1194656457_n.jpg

What if.. ?

Последно уредено:
Не сакам да бидам спојлер, но во Нов Зеланд пуштиле интро за следната епизода кое покажува многу повеќе од ова што ние го гледавме. Кој сака да го види - бујрум во спојлер.

ај пак најди линк од ова што постираше, ако можеш.

Сите сезони во принцип им се така, имаат епизоди во секоја сезона кај што се ептен досадни. Поинтересно е на крајот кај што ќе нафрлаат се' возбудливо, а како ќе идат епизодиве понатака ќе видиме. Треба крајот на секоја епизода да е повозбудлив, за да те заинтригира што ќе се случува во следната, a да имаме и што да дискутираме тука :LOL:

Знаете дека сум многу сериозен кога ставам спојлери така да.... ввввввнимателно.

MYKfIaD.jpg

p.s. постои голема веројатност дека ова е од друг филм/серија :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom