И јас истово си го реков на крајот од епизодата.А зошто Меги не праша дали некој ја видел Бет?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас истово си го реков на крајот од епизодата.А зошто Меги не праша дали некој ја видел Бет?
Да де, се знае дека се истите. Него мене највеќе ми е да не го тупат со Терминус цела наредна сезона сега. Секако ќе одат во Вашингтон at some point, па ако не мора, нека не ја развлекуваат сега приказната, 20 епизоди да гледаме како се прилагодуваат на Терминус за на крај да се деси нешто и пак да се разбегаат.
1000 посто не е фино место , превара некоја, првата теза ти држи вода ....Терминус место на канибали каде што храната сама си доаѓа благодарение на знаците. Или на некои верски фанатици, кои ја киднапираа Бет и принесуваат жртви со што би ја уништиле болеста со која луѓето стануваат зомбиња. Или ќе си испадне фино место кое ќе се сјебе поради конфликотот меѓу овие на Дерил новиве другарчиња и Рик и компанија.
1000 посто не е фино место , превара некоја, првата теза ти држи вода ....Терминус место на канибали каде што храната сама си доаѓа благодарение на знаците. Или на некои верски фанатици, кои ја киднапираа Бет и принесуваат жртви со што би ја уништиле болеста со која луѓето стануваат зомбиња. Или ќе си испадне фино место кое ќе се сјебе поради конфликотот меѓу овие на Дерил новиве другарчиња и Рик и компанија.
Следната сезона ќе почне негде октомври. А наредната недела ќе има нова епизода, финалето на четврта сезона.А следната сезона другата година почнува или наредната недела ќе има нова епизода?
Не сакам да бидам спојлер, но во Нов Зеланд пуштиле интро за следната епизода кое покажува многу повеќе од ова што ние го гледавме. Кој сака да го види - бујрум во спојлер.