The Walking Dead

Е шо? Ти ако очекуваше поинаку преку постерите а беше изненаден - значи го исполниле тоа што сакале, изненадувачки крај. :D

Ќе беше добро ако го здрвеа КООРЛ у глава додека се качуваше по скалите или да им дадеa да јадат и после да им кажеа дека ја јаделе Бет и такви срања :D

1235209_10200662348199859_1916466228_n.jpg

Стигнав до 3та сезона, 4та епизода. Предосеќам дека нешто ќе им се случи на семејството на Рик.

На колку време искача една епизода од 4та сезона?

Стигнав до 3та сезона, 4та епизода. Предосеќам дека нешто ќе им се случи на семејството на Рик.

На колку време искача една епизода од 4та сезона?

Заврши 4-та сезона.
5 почнува во октомври мислам.

Се на се, мислам дека видовме океј сезона, на моменти можеби го утупија, али не се бунам. мене ми беше океј. На сцената со Рик што ја спомнавте претходно останав оваков :eek:. Не очекував тоа да го направи. Баш ме интересира како ќе се движи серијава. Петтата ќе биде последна или ќе има и 6та сезона?

Odlicna epizoda i svarno najjak cliffhanger do sega,ama imam samo edna zamerka.
Koj kur ke ceka do oktomvri za slednaa epizoda ?!?!?!?!? Aj sto ni pustija vaka vodicka,ama da cekam 6 meseci why ?????

Интересно заврши, 99% бев сигурен дека се канибали и инстинктот не ме излажа. Иако јас пре би одгледувал растенија и би бил веган отколку да јадам луѓе, сепак тие си знаат најдобро, можда човечкото месо е вкусно :D

Очекував до негде ваква епизода, да се најдат сите во Терминус. Не ја очекував онаа сцена со Рик и оние од дружината на Дерил, но се беше одлично склопено.

Нареднава сезона мислам цело време ќе се одвива во Терминус, очекувам добра сезона.

Јака епизода :D Бев напната заради некои епизоди сезонава. На моменти беше тапа, ама заврши добро.
Јас имам прашање до оние што го имаат прочитано или бар знаат што се случува во стрипот. Знам дека не следат се`, ама ме интересира дали канибаливе се таму? И уште колку има после ова? (П.С. Пишете ми ПП зашто очигледно не смее тука да ми одговорите, фала однапред)
А иначе што требаше сликата со таа жената од Терминус да имплицира? Можеби тоа семејството беше нејзино? Незнам канибалите како ги гледаат луѓето што ги знаат? :cautious: Можеби не сакала да си ги изеде децата и мажот? А можеби и не била толку забегана тогаш. :D Ама ко да беше нејзина куќата. А сликата пример дете нејзино ја има насликано.

Последно уредено:
Очекував до негде ваква епизода, да се најдат сите во Терминус. Не ја очекував онаа сцена со Рик и оние од дружината на Дерил, но се беше одлично склопено.

Нареднава сезона мислам цело време ќе се одвива во Терминус, очекувам добра сезона.
Наредна одат у Вашингтон.[DOUBLEPOST=1396288760][/DOUBLEPOST]
Јас имам прашање до оние што го имаат прочитано или бар знаат што се случува во стрипот. Знам дека не следат се`, ама ме интересира дали канибаливе се таму? И уште колку има после ова?
Едитирај си го постот, нека ти пратат по ПП ако те интересира шо се дешава у стриповите, ова е тема за серијата.

Споро не е проблем, ама ич. Али емотивни драми + Дерил не иде, поготово не со хормонски пореметена тинејџерка....:icon_lol:

29 години има реално :icon_lol:.

Едитирај си го постот, нека ти пратат по ПП ако те интересира шо се дешава у стриповите, ова е тема за серијата.

Нема да праам муабет за стрипот, ме интересира во врска со серијата како се споредува. Незнам што е проблемот. Серијата е направена според стрипот. Поврзани се. А и врска немам прво дали некој го прати стрипот воопшто, а не па да знам кој е па да пратам ПП.

Нема да праам муабет за стрипот, ме интересира во врска со серијата како се споредува. Незнам што е проблемот. Серијата е направена според стрипот. Поврзани се. А и врска немам прво дали некој го прати стрипот воопшто, а не па да знам кој е па да пратам ПП.

Немам читано стриповите но оваа епизода беше најблиску до стриповите, со мали разлики. Потегот на Рик и речениците во таа сцена се исти (само место Мишон е присутен друг лик), има луѓе со чудна диета но тие не се Терминус, туку се Ловците со кои беше Дерил кои се поголема група.
Како и да е - серијата го следи стрипот но со значајни разлики, пример има мртви ликови во серијата а во стрипот уште се живи и обратно или пак тотално поинакви ликови со тотално различни карактеристики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom