- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стигнав до 3та сезона, 4та епизода. Предосеќам дека нешто ќе им се случи на семејството на Рик.
На колку време искача една епизода од 4та сезона?
Abe aj glej drugi serii, sea koa ke pocne GoT nema ni da mi tekne na TWD.Odlicna epizoda i svarno najjak cliffhanger do sega,ama imam samo edna zamerka.
Koj kur ke ceka do oktomvri za slednaa epizoda ?!?!?!?!? Aj sto ni pustija vaka vodicka,ama da cekam 6 meseci why ?????
Наредна одат у Вашингтон.[DOUBLEPOST=1396288760][/DOUBLEPOST]Очекував до негде ваква епизода, да се најдат сите во Терминус. Не ја очекував онаа сцена со Рик и оние од дружината на Дерил, но се беше одлично склопено.
Нареднава сезона мислам цело време ќе се одвива во Терминус, очекувам добра сезона.
Едитирај си го постот, нека ти пратат по ПП ако те интересира шо се дешава у стриповите, ова е тема за серијата.Јас имам прашање до оние што го имаат прочитано или бар знаат што се случува во стрипот. Знам дека не следат се`, ама ме интересира дали канибаливе се таму? И уште колку има после ова?
Споро не е проблем, ама ич. Али емотивни драми + Дерил не иде, поготово не со хормонски пореметена тинејџерка....![]()
Едитирај си го постот, нека ти пратат по ПП ако те интересира шо се дешава у стриповите, ова е тема за серијата.
Нема да праам муабет за стрипот, ме интересира во врска со серијата како се споредува. Незнам што е проблемот. Серијата е направена според стрипот. Поврзани се. А и врска немам прво дали некој го прати стрипот воопшто, а не па да знам кој е па да пратам ПП.
На толку и личи не знам што им бил филмот на продуцентиве29 години има реално.