The Walking Dead

Море ни на двете не би им простил.....
Меги боље фаца има,али у задњиве епизоди со Дерил многу јебозовна ми стана Бет.
:drk:

п.с
(сеа кога си го читам мислењево со Бора аватар стварно сум мањо :icon_mrgr:

п.с
мањо ипол :)[DOUBLEPOST=1394538844][/DOUBLEPOST]

п.с
а иаче ја мислев дерил ке ја спукаше,нели рече ај да останеме уште неколку дена демек у куќата... ама шит хепенс :)

9610Bd3.jpg

Како ќе се поврзат сите.

Delete.

Последно уредено:
3 Епизоди разочарења .. навистина со нетрпение чекав нови епозоди во преднодните сезони .. но овие последни 3 епизоди се full of bullshit . Ќе почекам да заврши оваа сезона.. Може да ја изгледам само финалната...

После уште една досадна епизода, решив да видам што се дешава со продукцијата и зашто оваа сезона Е УЖАСНА. И прочитав дека ги смениле писателите!!! Незнам кој бил толку паметен. Ама имате кој да кривите сега :pos: Еве повеке инфо.
Иначе рејтингот им паѓа. Али дефинитивно оваа сезона нема да се смени ништо, а колку што прочитав, истиот тип ќе ја пишува и наредна сезона и незнам дали ќе преживее серијата. Се надевам ќе сфатат дека типов само лошо им направи и ќе најдат некој друг, ПАК. Не ми е јасно зашто ги отпуштиле тие од 2 и 3 сезона. Втората не беше нешто посебно, ама се поправија многу.
Јасно ми е дека треба да се фокусираат на карактерите малку повеќе, ама до сега (пред 4та сезона) имаше доволно акција и историја и супер идеше, не ми е јасно зашто го сменија концептот. Или зашто донесоа тип што наводно знае како се` ова настанало и како да го решат. Мислам дека е досадно и сме го виделе веќе многу пати.

кое срање не ми се верува. Керол си игра семејство со Тајрис и две дечишта што треба да немаат поима од животот, а едната зборува ко полна со искуство,а другава пореметена си игра со зомбиња. Предвидливи сцени еден куп. Кој не очекуваше да рипне зомбито од оградата и малава да го отепа? No shit. Не верував дека ќе ја убие, ама ете, Walking dead оди до крај и кога е безвеза.

Што се случува со серијава, ја уништија

Баш беше јака епизодата! Не очекував дека Керол ќе ја убие малава, ама скрос беше пореметена! Вториов дел на сезоната е малце тиња, затоа што се раштркани и неможе сите да ги опфатат, ама мислам оваа епизода и епизодата со Дерил и Бет у куќата кај шо израснал Дерил ми беа убави, баш покажува дека у тој постапокалиптичен свет ќе преживеат само тие што нема емоционално да се приврзат со некој, како Боб што одби да остане у напуштената зграда со Саша. Ретко која серија може да одржи квалитет низ сите сезони, така и оваа. Мене на пример втората сезона ми беше подосадна од оваа. Незнам колку сезони се планирани, но му давам уште максимум две. Од наредна сезона конечно ќе заминат од Џорџија, се надевам нема се да се врти околу тоа Терминус.

И онака глупиве дечишта досаќаа само... А знаев дека таа лизи е психопатка,ама не очекував до толку сестра и да ја збрца ....o_O

Не беше ништо посебно ни оваа епизода, ама за разлика од другите пак нешто се деси.
Лизи беше ментален случај, потенцијален постапокалиптичен сериски убиец ( :icon_mrgr: ), добро што ја скина Керол (мислам дека и тогаш сфати Тајрис на што се е способна), а криво ми е ептен за таа помалата, ама тоа е, кој не е доволно јак, не преживува во таков свет.

Се на се, слаба полусезона, се надевам наредната повеќе ќе се фокусират на тоа како е настанат вирусот, дали има лек, како да се дојде до тој лек и тн..

п.с после 10 минути ми текна дека сум пишал спојлер, добро се поправив, а гледам над мене исто така пишале... не треба првиот ден да ставаат во спојлер такви работи? @wot ?

Последно уредено:
Мислам дека оваа епизода беше најдобра од цела сезона. Имаше билдање на карактер малку, ама не беше само праење муабет и бегање од зомбија. Знаев дека Лизи е забегана, мислам дека сите знаевме, али не го очекував тоа од нејзе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom