The Walking Dead

Абе ок да дадат дел од тоа каде заминале и как осе снашле, ама ова не да ја утупеа. Тоа што го красеше серијава се брзи расплети и случки, тоа го снема. Стана спора монотона и досадна. Минатата кога го најдоја тој докторот реков конечно ќе тргнат напред со дешавки тие пак назад....

Срање стана серијава, ако не се случи нешто големо наскоро уште толку ќе ја затупат.

Можеа без проблем трите епизоди да ги соберат во една...

И јас тоа викам. Ептен го развлекоа. Ми се свиѓа што ги билдаат карактерите ама ептен е развлечено, можеа да дојдат до поентата а сепак да биде интересно. Ко што гледав во привјуто за наредна епизода, треба да биде поинтересно.
Башка не е само развлечено, во последно време многу пропусти имаат во сценариото, нелогично ствари се случуваат. А и Beth баш и не е добра актерка па да се фокусираат на неа цела епизода.

Не бе, нема врска. Мишон фан клуб сум ја. :D Али шо знам, океј ми беше епизодата во споредба со прошлите...

Некако монотона ми се виде епизодата, дека само двајцата од кои едната беше Бет и кенкаше. Башка делот со Дерил и пијањето некако ко исфорсиран ми беше. Со 3 паузи ја гледав епизодата.

Не бе, нема врска. Мишон фан клуб сум ја. :D Али шо знам, океј ми беше епизодата во споредба со прошлите...
Ок беше епизодата, ама да е една таква во сезоната, а не трета по ред.

Па тоа е проблемот што не е една таква. Со гувернерот имаше слична ама тоа беше една како се посветија на неговиот лик. Ме изнервира што минатата имаше простор да поќне нов тек на настаните со пругата, со докторот и пак се вратија назад на прикажување на ликови. Можеше претходно тоа да го прикажат во 10 мин за сите кој како што а не во 3...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom