The Walking Dead

Спор почеток некако на третава сезона. Ова споро дејство почна да ме потсеќа на едно време кога беа на фармата, кога Карл беше ранет, па неколку епизоди се беше во врска со тоа, речиси ништо не се случуваше. А и што знам, не се некако ликовите направени за да има долги емотивни драми како целата претходна епизода со Дерил.

Ќе видиме што не чека, очекувам да го забрзаат дејството во наредните епизоди, некој од ликовите повторно да се пронајдат меѓу себе, а и баш ме интересира со докторот што ќе биде.

Убава епизода. (y)

Уште три има.

И лани мислам исто беше така, у ист ден се поклопуваат The Walking Dead последната епизода и Game of Thrones првата епизода. :)[DOUBLEPOST=1394483788][/DOUBLEPOST]
1982087_888527314506761_679461369_n.jpg

:drk::drk::drk::drk:

1888741_533859540064357_888112996_n.jpg

:pos:

Последно уредено од модератор:
Очигледно е веќе дека сите епизоди до крај ќе бидат вакви, по неколку лика по епизода како сите се приближуваат кон тоа засолништето Терминус и во последната ќе се деси некој настан ќе се соберат сите и толку ќе биде со оваа сезона. Морам разочарано да констатирам дека претераа во вториот дел од сезонтата, дејствија што можеа да се сместат до 1-2 епизоди ги развлекуваат во цела полусезона. Или веќе немаат идеи или замислата им е развлечена серија од 10 сезони.

А што беше тоа на почетокот? Не го сватив...како тоа Боб не ги познава Глен и Дерил кога беа заедно во затворот???

А што беше тоа на почетокот? Не го сватив...како тоа Боб не ги познава Глен и Дерил кога беа заедно во затворот???
Тоа беше пред Боб да се преклучи на екипата, како Дерил и Глен го нашле и го земале со нив.

Па овие не се нормални цела полусезона до сега можеа у 1 - 2 епизоди, страшно тупење комотно и да не си ги изглеал последниве 3 епизоди ништо нема да смени.

Некако се на едно исто место се врти истиот пат истата шума итн. 100 пати покажаа како тргнуваат по пругата и никако да кренат. Керол со девојчињата тргнаа а гледам во најава наредната пак ќе посветат на нив. Некако како да се навраќаат нон стоп на ликовите да ги прикажуваат. Многу ја “тупат“ со цел да снимат повеќе епизоди.

Убедливо најјака во цело шоу,дури и пред Меги. :cuc::drk:
ејј не ми ја закачај Меги, топ си е :)

Lauren+Cohan+-+Maxim+India+November+2013-003.jpg

66.jpg

Lauren-Cohan-Maxim-Magazine-October-2013-lauren-cohan-35579145-334-500.jpg

Меги е посекси, Бет е добра ама некако у фацата бебешка ми е многу

ејј не ми ја закачај Меги, топ си е :)

66.jpg

Меги е посекси, Бет е добра ама некако у фацата бебешка ми е многу
Телце топ има Меги ама многу манекенска фаца има за мој вкус,Бет е многу слатка,многу мило збори и супер изгледа,кај мене во книга најдобра ама добро ни Меги не е никако лоша. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom