The Walking Dead

Сега ја завршив втора сезона, стандард напоредно и ве читам тука од старт, почнав со оваа пракса од брејкинг бед, not bad, not bad at all, не планирав да пишам дур не дојдам до каде што е сега укотвена серијава али ептен јак впечаток ми остави оваа сцена и музиката во позадина, па си викам да споделам :), да ве вратам малце на старите добри времиња

http://www.youtube.com/watch?v=1iJHqFflII8

песнава ( Wye Oak - Civilian ) на рипит ми е 2 дена у пм

Последно уредено:
Некако ми е
TOO SLOW. За последнава
Има интересни факти кој ќе дадат понатамошен тек, само можеле да убрзаат малку овие 3 во 1 до 2 макс да ги стават, а не цела акција и дешавки пак на крај да ги напикаат.

Сега ја завршив втора сезона, стандард напоредно и ве читам тука од старт, почнав со оваа пракса од брејкинг бед, not bad, not bad at all, не планирав да пишам дур не дојдам до каде што е сега укотвена серијава али ептен јак впечаток ми остави оваа сцена и музиката во позадина, па си викам да споделам :), да ве вратам малце на старите добри времиња

http://www.youtube.com/watch?v=1iJHqFflII8

песнава ( Wye Oak - Civilian ) на рипит ми е 2 дена у пм
Уживај додека можеш и не си ги почнал останатите сезони.

За тие што ја следат редовно ќе кажам дека ја затупеа серијава...Има некој што го прочитал стрипот да кажи некоја теорија дали да очекуваме некое светло на крајот од тунелот и конечно почне да се случува нешто?

46471907.jpg

Кој друг го прај ова. :pos::pos:

46471907.jpg

Кој друг го прај ова. :pos::pos:

Јас го правам тоа секој понеделник. Не се гадам од боја, пластика и гума, тоа е. :D

Иначе читам коментари по нет - овие новиве ликови Абрахам, Росита и Јуџин ептен добро ги направиле по стрипот што е и дури лошо, зашто не изгледаат реално.

the-walking-dead-season-4-abraham-eugene-rosita-thumb-315xauto-70954.jpg

А еве и друга слика за тоа дека конечно серијата се приближува до тоа во стриповите:

Wrx6HEx.jpg

Последно уредено:
Воки знае што прави ај, ама не е ова покана да почнете за стриповите да дискутирате.
Windfucker, по пп се снајди со некој од момциве, јас така си го заситив апетитот. :)

шо се дешава со серијава? новава сезона некако ја утупеа ептен а ? читам по коментариве 2те епизоди тапа.... за вирусот не се ни збори нит па планираат да напраат некое сценарио кај шо ке го спомнат..... - ако продолжат со ова темпо милслам дека ке им се намали гледаноста али ај.... да видиме што ке каже времето

шо се дешава со серијава? новава сезона некако ја утупеа ептен а ? читам по коментариве 2те епизоди тапа.... за вирусот не се ни збори нит па планираат да напраат некое сценарио кај шо ке го спомнат..... - ако продолжат со ова темпо милслам дека ке им се намали гледаноста али ај.... да видиме што ке каже времето
Спомнаа сеа прошлата за вирусот, за тоа ке идат наредна сезона во Вашингтон :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom